Lentedagen

Bekijk de website

Flora 2, Veendam

20 mei 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Lentedagen Veendam
VEENDAM – Op zondag 20 en maandag 21 mei 2018 is het terrein rondom de Borgerswoldhoeve weer het toneel voor de Lentedagen Veendam. Lentedagen Veendam wordt dit jaar voor de zesde maal georganiseerd tijdens de Pinksterdagen. Dit jaar is er naast veel nieuwe activiteiten en standhouders ook een Virtual Reality tent aanwezig.

Tijdens het Pinksterweekend zijn er veel activiteiten rondom de Borgerswoldhoeve zoals diverse marktkramen, demonstraties met landbouw Oldtimers, een doorlopend live-muziekprogramma, waterfietsen, culinaire stands en veel kinderactiviteiten.

Dit jaar belooft de organisatie een spektakel voor het hele gezin. In de Virtual reality tent kun je met een zogenaamde VR-bril virtuele werelden beleven in de hoogste kwaliteit. Door de bewegingscontrollers en basisstations zie je jouw bewegingen in VR verschijnen. Uiteraard kunnen de kinderen ook deelnemen aan het mini verkeerspark, is er een skippyballen race parcours en diverse radiografisch bestuurbare bootjes om je mee te vermaken. Nieuw dit jaar op de Lentedagen is “kraak de kluis”. Elke bezoeker aan de lentedagen mag hier aan deelnemen. Welke bezoeker gaat er met een paar duizend euro naar huis?

In Borgerswold hebben de laatste jaren veel veranderingen plaatsgevonden. Ook op het terrein van de Lentedagen is afgelopen jaar een verbinding gemaakt met het strand van Borgerswold. Mede hierdoor is er een open plaats aan het water ontstaan waar speciaal voor de Lentedagen een groot terras wordt gesitueerd. Het terras wordt omlijst met een aantal foodtrucks en diverse optredens met live-muziek. Dus wie geen zin heeft om actief aan activiteiten mee te doen kan hier heerlijk relaxen aan het water. Op de Lentedagen worden ook dit jaar ruim 5000 bezoekers verwacht.

Lentedagen Veendam
Data: Zondag 20 en maandag 21 mei 2018
Locatie: Borgerswoldhoeve, Veendam
Openingstijden: zondag/maandag 10.00 – 17.00 uur
Entree volwassenen: € 3,- p.p. (incl. koffie of thee) / kinderen: € 2,- (incl. limonade)
Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

Meer informatie:
lentedagen.nl/
facebook.com/lentedagen/

========================================================================================================================

De lentedagen in Borgerswold, een hele belevenis voor het hele gezin. Op 20 en 21 mei 2018 vinden de de Lentedagen weer plaats.

Tijdens de Pinksterdagen organiseert stichting cultuur en evenementen Borgerswold de Lentedagen.

De Lentedagen is een beurs/fair/evenement voor iedereen. Voor jong en oud. Deze editie organiseren wij het voor de 7de keer. Dit jaar is er o.a.:
• Zeer veel diverse standhouders, speciaal voor u geselecteerd
• Mobiel verkeerspark
• Virtual Reality tent
• Demonstraties oude tractoren en andere landbouwmachines
• Tractorsimulatiespel
• Biljartgolf
• Kanovaren en waterfietsen
• Vaargroep Ekenstein
• Noord Nederlandse Modelbouw Groep
• Live muziek gedurende de hele dag
• En nog veel meer!, we zijn momenteel druk bezig met de invulling van de activiteiten tijdens de lentedagen.

De openingstijden van de Lentedagen is beide dagen van 10.00u tot 17.00u. De entree bedraagt € 3,– per volwassene en € 2,– per kind. Dit is inclusief een kop koffie of een beker ranja. Daarmee bewijst de Lentedagen dat een leuk evenement niet duur hoeft te zijn!

Voor meer informatie over de mogelijkheid als standhouder, graag even een mailtje naar lentedagen@borgerswoldhoeve.nl

Heel graag tot de Lentedagen!

« Terug naar de agenda