Jaarmarkt & show oude tractoren

Bekijk de website

Domineesteeg 16, Ruurlo

15 augustus 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Jaarmarkt & show oude tractoren Ruurlo

Op woensdag 15 augustus 2018 vind er in het centrum van Ruurlo tijdens de jaarlijkse braderie voor de 12e keer een oldtimershow plaats.

Vanaf 14.00 uur is er een olderwetse markt, met vele gezellige kramen met oude ambachten en een afwisselend aanbod van de plaatselijke middenstand en verenigingen met voor elk wat wils. in de straten rond het plantsoen kan men kijken naar oude tractoren. Op het Kerkplein kan men genieten van muziek en folklore. 's Avonds is er een feestavond op het Kerkplein met muziek.

De show met oude tractoren wordt dit jaar gehouden in de straten rond het plantsoen nabij het centrum van Ruurlo. De tractoren zijn welkom vanaf 13.00 uur. Deze dag zal om 14.00 uur beginnen en zal duren tot ongeveer 21.00 uur.

Ze willen U dan ook graag uitnodigen met uw tractor en/of oude werktuigen. Ook stationaire motoren zijn welkom. Heeft U iets bijzonders of weet U iets bijzonders laat het de organisatie dan weten. Er zullen ook weer demonstraties gegeven worden van een aantal machines. Wilt U komen, laat het de organisatie even weten op telefoonnummer 0573-452010 of 0652113183 (graag tussen 18.00 en 19.00 uur)of via E-mail jgj.geerligs@tele2.nl

De organisatie wil er weer een mooie middag/avond van maken.

Voor een hapje en een drankje wordt weer gezorgd.

==============================================================

Om een stuk vernieuwing aan de braderie te Ruurlo te geven, kwam Jaap Geerligs met het idee om een oldtimershow te organiseren. In 2004 mochten hij de eerste oude tractoren en werktuigen welkom heten op de parkeerplaats naast en achter de Luifel. In de loop der jaren kwamen daar steeds nieuwe onderdelen bij, denk bijv. aan stationaire motoren.
Al vanaf het begin deden de leden van de oldtimergroep “De Stobbe” vol enthousiasme mee. Hun demonstraties met het dorsen van het graan en het persen van het stro in balen trekt altijd veel publiek.

Om de tractoren en machines meer ruimte te geven en beter zichtbaar te maken voor het publiek, zal de oldtimershow dit jaar in de straten rond het plantsoen worden gehouden. De opzet zal iets anders zijn, maar de gezellige sfeer zal blijven.

Informatie:

Jaap Geerligs Ruurlo
tel: 0573452010
E-mail: jgj.geerligs@tele2.nl

Reacties van leden

geerligs
Hallo.
Kan de datum veranderd worden naar 15 augustus 2018 ?
Met vriendelijke groet.
Jaap Geerligs.
R Spijker
Datum is gewijzigd van 8 augustus naar 15 augustus 2018
« Terug naar de agenda