GOUWE OUWE OLDTIMERDAG

Bekijk de website

Nieuwstraat 55, Medemblik

22 juli 2018

Toegevoegd door

Beschrijving GOUWE OUWE OLDTIMERDAG Medemblik

Zondag 22 juli 2018 wordt het weer klassiek genieten in het historische centrum van Medemblik. De jaarlijkse Oldtimerdag vindt plaats voor de 24ste keer. Rond 11.00 uur starten we met de rondrit door de omgeving. De route staat hieronder vermeld. De rondrit duurt ongeveer een uur. We zullen rond 12.00 weer arriveren op de Nieuwstraat. Een hele meute belangstellenden zullen de stoet van ongeveer 120 oldtimers staan op te wachten.
Na de rondrit vindt een ieder weer het plekje die hij of zij die morgen al eerder heeft uitgezocht. Daarna kunnen diegene die niet op tijd aanwezig waren en buiten de poort hebben moeten wachten ook het evenemententerrein op. Als alles is opgesteld bestaat de show uit nostalgische automobielen, motoren, bromfietsen, fietsen met hulpmotoren, tractoren, e.a. oldtimer modellen. Diverse winkels hebben de deuren geopend. Terrassen zijn uitgestald en in de loop van de dag zal er muziek klinken.
Kortom voor de bezoekers die in grote aantallen aanwezig zijn, is het prachtig vertoeven in het gezellige Medemblik. U bent in ieder geval van harte welkom.

Commissie Oldtimerdag:
oldtimerdag@stemmedemblik.nl en/of 0227 54 49 59
Gerda Kaarsemaker (coördinator)
Henk Blanken
Jos Cabalt
Ton Pronk
Jan Maret

« Terug naar de agenda