Plattelandsdag Over het hek in de Gemeente Steenwijkerland

Bekijk de website

Vendelweg 1, Steenwijk

1 september 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Plattelandsdag Over het hek in de Gemeente Steenwijkerland Steenwijk



Op zaterdag 01 september 2018 is het weer zover! Dan vindt voor de 11e keer de plattelandsdag 'Over het Hek' plaats in de gemeente Steenwijkerland. Namens de ondernemers op het platteland, de land- en tuinbouworganisatie LTO en andere betrokken organisaties bent u van harte welkom om de sfeer te proeven en ons schitterende platteland te beleven tijdens deze plattelandsdag.

Ook dit jaar weer staat de plattelandsdag weer bol van activiteiten voor jong en oud.

U kunt het bruisende platteland op een bijzondere manier ervaren. De deelnemende bedrijven stellen hun deuren open voor het publiek. Allereerst natuurlijk de agrarische ondernemers die u graag hun bedrijf laten zien, soms met allernieuwste gebouwen of technische snufjes. Naast een bezoek aan een melkveebedrijf kunt u een kijkje nemen bij een schapenbedrijf, paardenboerderij of imkerij. Geniet van een bijzondere tuin, struin over een boerenfair, breng een bezoekje aan het harmoniummuseum of laat u informeren door een interieurarchitect. Maar ook het het varen met de rietteler en alles te weten komen over de manier van maaien en verwerken van riet behoort tot de vele mogelijkheden.

De deelnemende bedrijven zijn tijdens de plattelandsdag te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. .

Bij sommige bedrijven kan het best heel druk zijn. Parkeert u alstublieft daar waar het aangegeven wordt. Anders op een veilige plek

Namens de ondernemers op het platteland, de land- en tuinbouworganisatie LTO en andere betrokken organisaties wordt u van harte welkom geheten bij het plattelandsdag Over het hek in de gemeente Steenwijkerland. .

Proef en beleef de sfeer van ons schitterende platteland. Elk jaar op de eerste zaterdag van september weer een dag vol activiteiten voor jong en oud!

De deelnemende bedrijven zijn tijdens de plattelandsdag te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur.









« Terug naar de agenda