Emmen on wheels

Bekijk de website

Hoofdstraat 40, Emmen

16 september 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Emmen on wheels Emmen
Het jaarlijkse grote festival met alles op wielen !

Auto"s , Tractoren, oud & nieuw , motoren , fietsen etc en gezellige horeca .

Zondag 16 september 2018 13:00 / 17:00

Op Zaterdagavond 15 september zullen een aantal deelnemers blijven slapen in het centrum op de "stadscamping ".

Zaterdag 15 september vind de oldtimer camping plaats! Hier is iedereen met een oldtimer camper/caravan welkom om te overnachten midden in het centrum. Uiteraard is aanmelden verplicht en vol is vol!

Zondag 16 september is de grote auto/voertuigen show! Dit is de dag waar vele voertuigen in het mooie centrum van Emmen (Drenthe) staan. Op deze dag is er ook live muziek en tal van extra activiteiten.

Voor beide data moet er wel een aanmelding komen (i.v.m. vergunning & alle informatie mbt tot aanrijtijd etc) . Deze kan per mail naar Emmenonwheels@outlook.com

Kijk op de Facebookpagina voor meer informatie.

============================================================

Emmen On Wheels wordt gehouden op zondag 16 september vanaf 13.00 uur tot 18.00. Het evenement is niet meer op een koopzondag. Dit omdat de koopzondag in september een nieuw thema kent: De Rode Loper. Behalve oldtimers zijn er ook nieuwe auto’s, bromfietsen, motoren, en scooters.

Er is een nieuwe categorie voertuigen toegevoegd. Er is veel tijd gestoken in het regelen van deelnemers en veel bedrijven met zware voertuigen zijn benaderd. Een groot aantal heeft toegezegd te komen. Daarom krijgen de kranen, opleggers en ander zwaar materiaal een aparte plek op de stadsvloer.

Natuurlijk hoopt de organisatie – dit jaar in handen van Horecaplein Emmen en Vlinderstad – ook op de komst van de vaste deelnemers zoals de leden van Oldtimers Club Barger-Oosterveld en particuliere deelnemers met hun schitterende auto’s en motoren.« Terug naar de agenda