Sallandse Oldtimer Trekker Toertocht

Bekijk de website

Dorpsstraat 1F, Heeten

30 september 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Sallandse Oldtimer Trekker Toertocht Heeten


Elk jaar vind eind september in het overijsselse dorp Heeten nabij Raalte de ponyweek plaats. dit is een feestweek met Braderie, Rommelmarkt, Pony en paardenmarkt, Motor toertocht en enz.

Ook wordt er elk jaar een toertocht verreden met oude tracktoren in en rond om Heeten.

Sinds 2011 is dit onderdeel verplaatst naar de laatste zondag van de feestweek, dit jaar op 30 september 2018. De oude trekkers verzamelen zich tussen 09.00 uur en 10.45 uur bij verzorgingshuis de Stevenkamp aan de Wesperweg. Omstreeks 11.00 uur vertrekken de trekkers voor een toertocht door het prachtige Sallandse land. Samen met de Oude Werkpaardjes komen de trekkers, na de toertocht rond 15.00 uur terug aan de Dorpsstraat, waarna ze gezamelijk voor bezichtiging worden opgesteld. Hier is er voor de toeschouwers gelegenheid om de verhalen over de trekkers aan te horen en de verschillende modellen te bezichtigen en daarbij staat de passie van de deelnemers voor deze oude trekkers voorop.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op de laatste zondag van de feestweek (Ponyweek) te Heeten zien we ook nieuwe, aantrekkelijke activiteiten: Een toertocht van oude brommers, solexen en oude vrachtwagen gaan samen met de oude trekkers vanaf 11.00 uur door het Sallandse land om zo rond 15.00 uur in het centrum van Heeten te eindigen. Daar heeft het publiek de mogelijkheid om deze nostagische uitvoeringen van dichtbij te bewonderen. Vanaf 16.00 uur starten we het Oktoberfeest met schlagermuziek, lange tafels en bierpullen. Kortom, weer een mooie afsluiting vande feestweek met voor elk wat wils

Wij willen u graag uitnodigen en met ons te genieten van deze oldtimers. Om 09.00 uur verzamelen we op industrieterrein de Telgen en we vertrekken om 11.00 uur waarna we om 15.00 uur in defilé weer op het feestterrein in Heeten arriveren.

Deelnemers kunnen zich aanmelden per email: oldtimerheeten@hotmail.com











« Terug naar de agenda