Farm & Country Fair

Bekijk de website

Dinxperlosestraatweg 159, Aalten

22 juni 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Farm & Country Fair Aalten

Van 22 t/m 24 juni vindt de 23e Farm & Country Fair in Aalten plaats. De enige countryfair gebaseerd op de bekende Engelse plattelandsshows, georganiseerd door een enthousiast boerengezin. Het terrein is opgedeeld in handige themapleinen en belevenisdorpen, die elk diep op hun specifieke onderwerp ingaan. Belangrijke onderdelen zijn het machineplein en het vintageplein.

Op het machineplein zie je vooral tractoren en dorsmolens en alles wat daarbij komt aan het werk. Prachtige exemplaren, allemaal met veel liefde gerestaureerd en met een verhaal, dat de eigenaren graag vertellen.

Vrachtwagens, personenauto’s, brommers, een camping met oldtimer caravans zijn op het vintage plein te vinden. Natuurlijk zijn op deze pleinen ook de catering en de stands in de stijl van vroeger.

Er een grote collectie auto’s te bewonderen die gebouwd zijn voor 1940. Dagelijks is er een parade in de grote ring, waarbij alle bijzonderheden worden verteld.

De nostalgische kermis, compleet met de rups en een reuzenrad, het vintage café en de oldtimer foodtrucks maken de vintage sfeer compleet.

Reacties van leden

jehan
Moet dat nu hier op tractorfan vraag ik me af
Joru
Er is een groot deel met machines, voor de tractorfans interessant
jehan
@Joru nou nou dat valt wel mee hoor ..kom er al jaren
jehan
Je mag 2 van de 3 topics verwijderen
Joru
Er was geen mogelijkheid om drie dagen aan te geven, vandaar dat ik dacht dat het drie maal moest worden ingevuld
« Terug naar de agenda