Oldtimerdag met toertocht

Bekijk de website

Pluimersdijk 5, Zelhem

25 september 2022

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimerdag met toertocht Zelhem

Op zondag 25 september 2022 organiseert Museum Smedekinck in Zelhem van 10.00 tot 16.30 uur een oldtimerdag met tractoren, stationaire motoren, oldtimer machine en een onderdelenbeurs.
Op deze dag zullen bij het museum Smedekinck tractoren uit de bouwjaren tot ca.1970, landbouwwerktuigen en stationaire motoren staan. Daarnaast zijn er demonstraties van ambachten en beroepen. Ook is er kunstnijverheid en muziek. En natuurlijk ontbreken de hamburgers en braadworsten ook niet.
Er is ook een rit voor tractoren rondom Zelhem uitgezet. De rit start om exact 10.00 uur vanuit museum Smedekinck en eindigt daar rond 14.15 uur ook. Alle tractoren, andere voertuigen en motoren kunnen vanaf 9.00 uur bij het museum opgesteld worden. De deelnemers aan de Oldtimerdag ontvangen na afloop een aandenken.
Museum Smedekinck is gelegen aan de Pluimersdijk 5 in Zelhem, bij het industrieterrein Vinkenkamp, achter de VIV/Buisman aan de Brinkweg.
Deelnemers aan de toertocht betalen € 17,50 per tractor bij betaling via de bank vooraf, bij contante betaling op de dag zelf is dit € 20,00 . Opgegeven bijrijders betalen € 15,00. Voor dit bedrag ontvang je een lunchpakket, consumptiemuntjes voor een drankje en een warme hap na afloop, soep tijdens de middagstop en een aandenken (aandenken alleen voor de chauffeur).
Deelnemers die niet met de toertocht meerijden (stationaire motoren, machines en tractoren) hebben gratis toegang en ontvangen maximaal twee lunchpakketten per inschrijving.
Aanmeldingsformulieren zijn op te vragen via oldtimertoertocht@kpnmail.nl
« Terug naar de agenda