Werktuigen en andere machine's

Machinepark bestaat o.a. uit: Massey Ferguson 4235 met 4600 uur Case International 845 XL Plus met 10.000 uur Kverneland Taarup Maaier 2.40 meter Kuhn Schudder 8 elements 8,5 meter Kuhn Hark 4,5 meter (nieuwste aanwinst) Schuitemaker Amigo 20S Blokkenwagen Kaweco 5 kuubs mesttank met nieuwe Simko 6mtr bemester Vicon Pendelstrooier Vicon Atleet Brouwers Mestmixer Doda mestpomp Trioliet kuilvoersnijder Lansberg Opraapwagen Overige machines: Veewagen, waterpomp, agregaat, waterpomp en achterlader. Frontlader passend op Case International 845 XL met diverse hulpstukken.

Agromet Veegmachine

Agromet Veegmachine

Foto van een Agromet Veegmachine, bezig met poseren. De opvangbak er weer opgezet na het vegen van het kavelpad, is toch wel ideaal hoor :) Machine is net nieuw en bevalt super :) Hebben hem gekocht met behulp van dit [url=http://www.tractorfan.nl/topic/43734/][b]Topic[/b][/url].

Bekijk de 5 reacties »

Agromet Veegmachine

Agromet Veegmachine

Foto van een Agromet Veegmachine, bezig met poseren. Machine even schoongespoten. Machine is net nieuw en bevalt super. Hebben hem gekocht met behulp van dit [url=http://www.tractorfan.nl/topic/43734/][b]Topic[/b][/url].

Reageer »

Machines Diverse

Machines Diverse

Foto van een Machines Diverse, bezig met poseren. De hooibouwmachines zijn ook weer uit de winterstalling. Van links naar rechts: Kuhn GA4521 (BJ 2011) , Kverneland Taarup 346 (BJ 2004) , Kuhn GF8501 Digidrive (BJ 2006). En helemaal achteraan de Agromet Veegmachine (BJ 2012) :)

Bekijk de 4 reacties »

Landsberg LH 2722

Landsberg LH 2722

Foto van een Landsberg LH 2722, bezig met gras inkuilen. Onze übermechanische opraapwagen :D Tegenwoordig Pöttinger als ik me niet vergis. ;) Dit was tot nu toe z'n laatste grote klus: 10 ha behoorlijk zware derde snede, vandaar dat de wagen niet helemaal vol is ;)

Bekijk de 31 reacties »

Kuhn Hark

Kuhn Hark

Foto van een Kuhn Hark, bezig met poseren. Onze (nieuwe) Hark, half seizoen oud. Topding :)

Bekijk de 74 reacties »

Kverneland maaier

Kverneland maaier

Foto van een Kverneland maaier, bezig met gras maaien. Zo we zijn begonnen aan de eerste snede van 2012! De MF voor de Kverneland Taarup maaier! :)

Bekijk de 17 reacties »

Simko Bemester

Simko Bemester

Foto van een Simko Bemester, bezig met vast zitten. Ook een Simko zit welleens verstopt... Kwam niet normaal veel troep uit die afsluiter. Vond hem "niet super" sproeien dus ik denk ik maak hem open. Oorzaak lijkt me duidelijk :lol: Schuddertand, blokken hout, stukjes plank; alles zat er in wat je kan bedenken.. Bij de bocht boven mn sproeikop had ik er een keertje een afwasborstel klem zitten :P

Bekijk de 17 reacties »

Simko Bemester

Simko Bemester

Foto van een Simko Bemester, bezig met poseren.

Bekijk de 57 reacties »

Fella SM 400 Trans KC

Fella SM 400 Trans KC

Ik tijdens de eerste snede (20 april) aan de gang met mijn Fella SM 401 Trans-KC maaier. Gaat als de brandweer! Pa maait de kanten met de Lely en ik ros de midden eraf. Voor de maaier staat een MF 5435. Dapper voor 4 mtr met kneuzer.

Bekijk de 3 reacties »

Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

Voor degene die erom vroegen nog een foto van de LandStal Grasser doorzaaimachine. Dit merk importeren wij sinds kort. Machine is overigens te koop. Geveerde egalisatiebalk, 3 rijen dikke tanden, APV zaaitechniek en een cambridgerol.

Reageer »

Landsberg LH 2722

Landsberg LH 2722

Foto van een Landsberg LH 2722, bezig met poseren. Binnenkort plastic inzameldag in Zoeterwoude :P

Bekijk de 2 reacties »

Agromet Veegmachine

Agromet Veegmachine

Foto van een Agromet Veegmachine, bezig met poseren. Even de opvangbak eraf gehaald en het kavelpad geveegd :D Machine is net nieuw en bevalt super. Hebben hem gekocht met behulp van dit [url=http://www.tractorfan.nl/topic/43734/][b]Topic[/b][/url].

Bekijk de 2 reacties »