GTH 2013 met Groen Techniek Holland

Foto's van de nieuwe 2 jaarlijkse beurs voor hoveniers, gemeentes, grafdelvers etc... GroenTechniek Holland (GTH)

John Deere 5720

John Deere 5720

Een John Deere 5720 op de stand (Veld A, V.03) van Geert-JandeKok BV tijdens de opbouw van Groentechniek Holland, met erachter een MAC trailer, beladen met een 3-tal Bema veegmachines en Yanmar minigraver. De minigravers/shovels/MAC trailer staan op de foto nog op een tijdelijke plek op de stand. Foto genomen vanaf een Gehl 340

Reageer »

Massey Ferguson 6455

Massey Ferguson 6455

Een Massey Ferguson 6455 Dyna-6 met herder op de stand van Wim van Breda, tijdens de opbouw van de 1e editie van Groentechniek Holland op 5 september op het Walibi evenemententerrein te Biddinghuizen. Voor [@deerefan] even van alle kanten op de foto gezzet!

Reageer »

Massey Ferguson 6455

Massey Ferguson 6455

Een Massey Ferguson 6455 Dyna-6 met herder op de stand van Wim van Breda, tijdens de opbouw van de 1e editie van Groentechniek Holland op 5 september op het Walibi evenemententerrein te Biddinghuizen. Mooi hé! [@deerefan] ? :D

Reageer »

Massey Ferguson 6455

Massey Ferguson 6455

Een Massey Ferguson 6455 Dyna-6 met herder van de zijkant gezien op de stand van Wim van Breda, tijdens de opbouw van de 1e editie van Groentechniek Holland op 5 september op het Walibi evenemententerrein te Biddinghuizen. [@deerefan] kan weer slapen! :P

Reageer »

Massey Ferguson 6455

Massey Ferguson 6455

Een Massey Ferguson 6455 Dyna-6 met herder op de stand van Wim van Breda, tijdens de opbouw van de 1e editie van Groentechniek Holland op 5 september op het Walibi evenemententerrein te Biddinghuizen. Ook even aan [@deerefan] gedacht tijdens mijn snelle ronde over veld A. :P Vooral deze foto moet je goed in je hoofd prenten Jan, kijk maar eens naar de achtergrond. (ingang, Wim van Breda zit daar dus heel dichtbij)

Reageer »

John Deere 5720

John Deere 5720

Een John Deere 5720 op de stand (Veld A, V.03) van Geert-JandeKok BV tijdens de opbouw van Groentechniek Holland, met erachter een MAC trailer, beladen met een 3-tal Bema veegmachines en Yanmar minigraver. De MAC staat op de foto nog niet op de definitieve plek, vandaar dat de trekker er nog voor staat, ook de Bema's en Yanmar's staan nog niet op de goede plek. Op de achtergrond nog net zichtbaar een paar gieken van Wacker Neuson minigravers.

Reageer »

John Deere 5720

John Deere 5720

Een John Deere 5720, voorop de MAC semi dieplader van Geert-Jan de Kok BV, achter de trekker hing een MAC trailer met 3 Bema veegmachines, allen bestemd voor de stand(Veld A, V0.3) op Groentechniek Holland waar deze op woensdag arriveerde. De trekker ging mee om de MAC trailer te kunnen verplaatsen. 3 sept. 2013 0 Esbeek

Bekijk de 5 reacties »

John Deere 5720

John Deere 5720

Een John Deere 5720 op de stand (Veld A, V.03) van Geert-JandeKok BV tijdens de opbouw van Groentechniek Holland, met erachter een MAC trailer, beladen met een 3-tal Bema veegmachines en Yanmar minigraver. De MAC staat op de foto nog niet op de definitieve plek, vandaar dat de trekker er nog voor staat, ook de Bema's en Yanmar's staan nog niet op de goede plek.

Bekijk de 2 reacties »

John Deere 5720

John Deere 5720

Een John Deere 5720 op de stand (Veld A, V.03) van Geert-JandeKok BV tijdens de opbouw van Groentechniek Holland, met erachter een MAC trailer, beladen met een 3-tal Bema veegmachines en Yanmar minigraver. De MAC staat op de foto nog niet op de definitieve plek, vandaar dat de trekker er nog voor staat, ook de Bema's en Yanmar's staan nog niet op de goede plek. Op de achtergrond is Van der Haeghe an ver gevorderd met het leveren van de trekkertjes en machines/het inrichten van de stand.

Reageer »

Tractors Humor

Tractors Humor

Tja... Soms.......... Ben je iets TE enthausiast! :D

Bekijk de 10 reacties »

Wacker Neuson Meerdere

Wacker Neuson Meerdere

Wacker Neuson's op de stand van A. van Dodewaard Zetten BV, op de achtergrond de vrachtwagen van Geert-Jan de Kok met Yanmar minigravers en een Mustang kniklader, 's ochtends was parkeren bij de stands(van de Kok was daar net om de hoek) op het beursterrein mogelijk, op het Walibi Evenemententerrein te Biddinghuizen tijdens de opbouw van GroenTechniek Holland 2013. 5 sept. 2013. Verplaatsen naar Wacker Neuson meerdere!

Bekijk de 3 reacties »

Fendt Meerdere

Fendt Meerdere

Foto van een Fendt Meerdere, bezig met aardappels rooien.

Bekijk de 3 reacties »