Boerendag Hierden

Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Allis-Chalmers B

Allis-Chalmers B

Foto van een Allis-Chalmers B, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien. Allis-Chalmers map werkt nog niet. Graag helpen verplaatsen.

Bekijk de 9 reacties »

Oldtimers Werktuigen

Oldtimers Werktuigen

Foto van een Oldtimers Werktuigen, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »

Hela D14

Hela D14

Foto van een Oldtimers Diverse, bezig met poseren. Tja, wat voor merk dit is? :? Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Bekijk de 3 reacties »

Lanz Bulldog Onbekend

Lanz Bulldog Onbekend

Foto van een Lanz Bulldog Onbekend, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Bekijk de 2 reacties »

Kramer KB17

Kramer KB17

Foto van een Kramer KB17, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »

John Deere B

John Deere B

Foto van een John Deere B, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »

John Deere A

John Deere A

Foto van een John Deere A, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »

John Deere 620

John Deere 620

Foto van een John Deere 620, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »

Hanomag R27

Hanomag R27

Foto van een Hanomag R27, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Bekijk de 4 reacties »

Hanomag R40

Hanomag R40

Foto van een Hanomag R 40, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Bekijk de 5 reacties »

Hanomag Granit R332

Hanomag Granit R332

Foto van een Hanomag onbekend, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Bekijk de 3 reacties »

Ferguson TED

Ferguson TED

Foto van een Ferguson TED, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »