Foto van: mklok

Greve BV

Emmeloord

Foto's
30
Video's
0
Topics
19

Over Greve BV

Greve BV is een familiebedrijfdat in 1922 is opgericht in Meppel. Er werd begonnen met verkoop, service enonderhoud van auto’s, tractoren en trucks. Door de jaren heen ging men zichmeer en meer specialiseren in de landbouw. Greve BV was het eerste mechanisatiebedrijf dat zijn vleugels uitsloeg in het nieuwe land. Door de jaren heenwerden de autobedrijven verkocht en werden er nieuwe vestigingen voor delandbouw geopend en/of overgenomen. In 2011 was Greve Agrotechniek de eerstenieuwe John Deere dealer binnen de nieuwe dealer-strategie van John Deere. Dithoudt in dat Greve B.V. nu fungeert als regio-importeur voor Friesland,Flevoland en delen van Overijssel en Gelderland. Greve B.V. is doorgegroeidnaar een organisatie met 5 dealer vestigingen voor landbouw waar een 70 talmensen werkzaam zijn. De vestigingen bevinden zich in Akkrum, Bolsward,Dronten, Emmeloord en Zeewolde.

Naast de tak Agrotechniek heeftGreve in 2011 Greve Groentechniek opgericht. Vanuit de vestigingen Akkrum enEmmeloord leveren zij producten voor de particuliere én professionele tuin- enpark gebruiker. Naast de particuliere consument streeft Greve Groentechniekernaar ook te voldoen aan de vraag van de professionele gebruiker, dit kunnen gemeentes,werkvoorzieningsschappen, hoveniers en golfbanen zijn.

In 2013 is er nog een derde takbinnen het bedrijf opgericht. Greve Industrie. Greve Industrie richt zich op deindustriële markt van Material Handling. In deze tak worden oa. heftrucks, pompwagensen elektrische stapelaars van Toyota BT aangeboden. Voor meer informatie: www.grevebv.nl/industrie

Alle takken van Greve hebben tot doel om dé specialist tezijn op de akkerbouw, veehouderij, groentechniek en industrie. De filosofie vanGreve B.V. kenmerkt zich door innovativiteit, kwaliteit, duurzaamheid en hetbelangrijkste; Service. Greve B.V. streeft samen met de klant naar de meestideale oplossing voor zijn/haar vraag.

Heeft u verder nog vragen of bent u benieuwd naar demogelijkheden? Wij helpen u graag verder!

Dit bedrijf is 30x gespot door de leden van TractorFan.

Merk / type Aantal

Geen recente bijdrages van dit bedrijf.

« Alle bedrijven