John Deere niet op AgroTechniek Holland 2016



In overleg met de Nederlandse John Deere Landbouw Dealers en brancheorganisatie Fedecom heeft John Deere Nederland B.V. besloten af te zien van deelname aan de landelijke vakbeurs Agro Techniek Holland (ATH) 2016 in Biddinghuizen. Vooral de reisafstand voor vele klanten in de oogstmaand september is te groot.

John Deere niet op AgroTechniek Holland

1 reactie


Schipper Putten/ JD herenigd! Invulling van het voormalige Westrenen gebied volledig afgerond

John Deere Nederland BV is verheugd aan te kondigen dat de herindeling van het voormalige verkoop- en servicegebied van Westrenen B.V. nu volledig is afgerond.

Als aanvulling op de eerdere communicatie houdt deze herindeling in dat De Vor, Brandes & Co B.V. met vestigingen in Werkhoven en Renswoude, en Schipper Mechanisatie B.V. in Putten worden geïntegreerd.

trekkerweb.nl/assets/repository/…

25 reacties


Toch John Deere-trekkers op ATH



Beursbezoekers van Agro Techniek Holland (ATH) zullen toch nog enkele John Deere-machines terugvinden op de buitenbeurs. John Deere-dealer Greve uit Flevoland zet namelijk een aantal John Deere-trekkers en -spuitmachines neer op de eigen stand.

1 reactie


(ATH 2016) Agendapunt: AgroTechniek Holland 2016 (Biddinghuizen) - Reactie topic!

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek Holland 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek Holland 2016 pagina in de agenda.

Plattegrond:
s04.qind.nl/userfiles/760/….pdf

33 reacties


Nieuw en bijna nieuw op ATH te bekijken

Boerenbusiness Fotoreportage

Nieuw en bijna nieuw zijn beide vertegenwoordigd op de ATH beurs in Biddinghuizen. Dat geldt tweeledig. Aan de ene kant zijn (bijna) nieuwe trekkers en machines te zien.

0 reacties


John Deere NL; zo ziet het eruit



Veel was inmiddels al wel duidelijk geworden, maar vandaag maakte John Deere Nederland bv officieel bekend hoe het nieuwe dealernetwerk eruit komt te zien.

110 reacties


John Deere stelt nieuwe 6R officieel voor

6230R en 6250R

Het is al lang geen geheim meer maar John Deere heeft op haar fabriek in Mannheim vandaag, 30 november, officieel twee nieuwe trekkers geïntroduceerd. De 6230R en 6250R met vermogens tot 300 pk in een relatief compact chassis. Door het gewicht zo laag mogelijk te houden zijn ze vooral voor transport en aftakaswerk interessant.

0 reacties


John Deere breidt 6R-serie uit met de 6230R en 6250R



Trekkerbouwer John Deere heeft de 6R-serie naar boven toe uitgebreid met twee modellen: de 6230R en de 6250R. De laatste levert inclusief boost een maximumvermogen van 220 kW (300 pk).

0 reacties


Overname John Deere dealerbedrijven Noord Nederland door GroeNoord .

Overname John Deere dealerbedrijven Noord Nederland  John Deere dealerschappen GroeNoord Ag & Turf b.v. met zeven vestigingen in Groningen en Drenthe en Greve b.v. met zeven vestigingen in Flevoland en Friesland worden samengevoegd onder de naam . Tijdens de herindeling van dealerschappen van John Deere in 2011 vond een volledige fusie plaats van vier familiebedrijven in Groningen en Drenthe wat resulteerde in het nieuwe bedrijf GroeNoord. Greve werd aangesteld als de nieuwe John Deere dealer in Friesland naast het bestaande rayon in Flevoland. De samenvoeging van GroeNoord en…

14 reacties


Agendapunt: GroeNoord Innovatiedagen 2016 (Assen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "GroeNoord Innovatiedagen 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale GroeNoord Innovatiedagen 2016 pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: GroeNoord Innovatiedagen 2016 (Assen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "GroeNoord Innovatiedagen 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale GroeNoord Innovatiedagen 2016 pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: GroeNoord Innovatiedagen 2016 (Assen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "GroeNoord Innovatiedagen 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale GroeNoord Innovatiedagen 2016 pagina in de agenda.

0 reacties


John deere 6250R bij de Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall in Assen

John deere 6250R bij de Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall in Assen Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall in Assen Tijdens de Innovatiedagen in de TT-Hall in Assen van woensdag 21 t/m vrijdag 23 december vindt u veel verschillende oplossingen die helpen bij de uitvoering van uw werkzaamheden. Daarnaast zijn er diverse andere aan de sector verbonden bedrijven aanwezig op de Innovatiedagen om u te assiteren, adviseren en innoveren op het gebied van diervoeding, agrarisch personeel, gewasbescherming, banden, loonwerk, ventilatie en nog veel meer. Net als tijdens…

1 reactie


Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall Assen

Geen traditionele eindejaarsshow van GroeNoord BV op één van hun vestigingen. Dit jaar wordt er door GroeNoord anders invulling aan gegeven en worden er de Innovatiedagen gehouden in de TT-Hal in Assen, van 21 t/m 23 december. Nieuwste ontwikkelingen GroeNoord toont tijdens de Innovatiedagen in de TT-Hal hun complete merkenpakket, waaronder John Deere, Lemken, AVR en Vicon. Daarnaast zijn er stands
Het bericht Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall Assen verscheen eerst op Landbouwpowers.nl.

0 reacties


Zwaar transport John Deere 6250R verlaat de Groenoord show

Zwaar transport John Deere 6250R verlaat de Groenoord show in Assen en gaat direct op transport naar een volgende klus. John Deere voegt twee nieuwe modellen toe aan de 6R range. De 6230R en de 6250R vormen nu het boveneind van de range. Ze hebben een nominaal vermogen van 230 en 250 pk (kW) Het maximaal vermogen met boost is 279 en 300 pk. De serie eindigde tot nu toe bij de 6215R, van 215 pk )259 pk maximaal met boost). De nieuwe trekkers vormen overlap met de 7R-serie, die al bij 210 pk begint, maar die ook een 230 en 250 pk model heeft. De reden dat John Deere deze vermogens…

26 reacties


GroeNoord Innovatiedagen - Assen 2016

John Deere dealer GroeNoord pakte hun showdagen groots aan met de 'Innovatiedagen' in de TT-Hal Assen. Die werden op 21, 22 en 23 december gehouden. De hal kleurde behoorlijk groen-geel maar onder andere ook met het groen van AVR.

1 reactie


John Deere nabrander van de Groenoord show

John Deere nabrander van de Groenoord show Hier nog een mooie reportage van Andreas Mittendorff www.amphotographie.de uit Duitsland die de Groenoord Innovatiedagen in Assen ook bezocht en deze mooie fotos maakte  

8 reacties


The best of John Deere 2016

The best of John Deere  2016

1 reactie


Daan van de Kooy Dronten . Is dit de voorganger van greve Dronten

Heb vandaag een Ford trekkernieuws binnen gehad van het jaar 1964. Daar staat in dat ene Daan van de Kooy het dealerschap van Ford had. Is dit dan later overgenomen door greve?

24 reacties

Greve BV

Emmeloord

Foto's
30
Video's
0
Topics
19

Over Greve BV

Greve BV is een familiebedrijfdat in 1922 is opgericht in Meppel. Er werd begonnen met verkoop, service enonderhoud van auto’s, tractoren en trucks. Door de jaren heen ging men zichmeer en meer specialiseren in de landbouw. Greve BV was het eerste mechanisatiebedrijf dat zijn vleugels uitsloeg in het nieuwe land. Door de jaren heenwerden de autobedrijven verkocht en werden er nieuwe vestigingen voor delandbouw geopend en/of overgenomen. In 2011 was Greve Agrotechniek de eerstenieuwe John Deere dealer binnen de nieuwe dealer-strategie van John Deere. Dithoudt in dat Greve B.V. nu fungeert als regio-importeur voor Friesland,Flevoland en delen van Overijssel en Gelderland. Greve B.V. is doorgegroeidnaar een organisatie met 5 dealer vestigingen voor landbouw waar een 70 talmensen werkzaam zijn. De vestigingen bevinden zich in Akkrum, Bolsward,Dronten, Emmeloord en Zeewolde.

Naast de tak Agrotechniek heeftGreve in 2011 Greve Groentechniek opgericht. Vanuit de vestigingen Akkrum enEmmeloord leveren zij producten voor de particuliere én professionele tuin- enpark gebruiker. Naast de particuliere consument streeft Greve Groentechniekernaar ook te voldoen aan de vraag van de professionele gebruiker, dit kunnen gemeentes,werkvoorzieningsschappen, hoveniers en golfbanen zijn.

In 2013 is er nog een derde takbinnen het bedrijf opgericht. Greve Industrie. Greve Industrie richt zich op deindustriële markt van Material Handling. In deze tak worden oa. heftrucks, pompwagensen elektrische stapelaars van Toyota BT aangeboden. Voor meer informatie: www.grevebv.nl/industrie

Alle takken van Greve hebben tot doel om dé specialist tezijn op de akkerbouw, veehouderij, groentechniek en industrie. De filosofie vanGreve B.V. kenmerkt zich door innovativiteit, kwaliteit, duurzaamheid en hetbelangrijkste; Service. Greve B.V. streeft samen met de klant naar de meestideale oplossing voor zijn/haar vraag.

Heeft u verder nog vragen of bent u benieuwd naar demogelijkheden? Wij helpen u graag verder!

Dit bedrijf is 30x gespot door de leden van TractorFan.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering
« Alle bedrijven