Foto van: deerefan

Jan De Winkel

Brummen

Foto's
44
Video's
0
Topics
13

Over Jan De Winkel

Welkom bij JAN de WINKEL, hét adres voor groen in de ruimste zin van het woord. Wij zijn gespecialiseerd in levering, reparatie en onderhoud van handgereedschappen, tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines en staalconstructies. Hievoor kunt u terecht in onze shops en de eigen professionele werkplaatsen, waar onze medewerkers voor u klaar staan. We denken bovendien graag mee, zodat u precies krijgt wat u zoekt. Wij verkopen uitsluitend A- merken met een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding, aansluitend bij uw eisen en vanzelfsprekend na deskundig advies.

Wij zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, dat zorgt er namelijk voor dat we maar liefst vier vestigingen hebben. Alle vestigingen beschikken over een ruime winkel met een groot assortiment aan gereedschappen en machines voor o.a. het onderhoud van uw tuin.

Alle vestigingen beschikken over een ruime, professionele werkplaats voor het regulier onderhoud aan uw machines en snelle vakkundige reparaties. De vestigingen Brummen, Hengelo, Goor en Luttenberg zijn gespecialiseerd in de landbouwmechanisatie en tuin- & parkmachines voor de particulier. Brummen beschikt daarnaast over een constructiewerkplaats. Het bedrijf in Goor richt zich volledig op het professionele tuin- en parkbedrijf en golfbanen.

Onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Voor een gedegen advies, verkoop, onderhoud en reparaties. Bij ons aan de zaak of bij u op locatie.

Het mag duidelijk zijn: wij blijven ons inzetten om u als klant nog beter van dienst te zijn.

Dit bedrijf is 44x gespot door de leden van TractorFan.

Merk / type Aantal

30 Jul 2020

29 Jul 2020

28 Dec 2019

27 Dec 2019

14 Dec 2019

GroeNoord neemt John Deere-dealer Jan de Winkel overVoor GroeNoord betekent dit een uitbreiding van vijftien naar negentien vestigingen.

44 reacties

« Alle bedrijven