Veenhuis Machines BV

Raalte

Foto's
0
Video's
0
Topics
5

Over Veenhuis Machines BV

Veenhuis Machines B.V. ontwikkelt en fabriceert innovatieve mesttechniek voor het aanwenden, transporteren en bewerken van mest.

In deze continu veranderende markt heeft Veenhuis een sterke positie opgebouwd die gebaseerd is op innovatie, kwaliteit en service. Met een machines van Veenhuis bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Door de lage kosten, 2 jaar garantie en de hoge bedrijfszekerheid en restwaarde, is een Veenhuis machine een goede investering.

Ruim 70 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie en intensieve contacten met dealers en eindgebruikers stellen ons in staat om steeds in te kunnen spelen op de wensen van het professionele loonbedrijf en moderne veehouderij, maar ook op veranderingen in de markt en wijzigingen in nationale en internationale wetgevingen. Veenhuis ontwikkelt voortdurend nieuwe landbouwmachines met als uitgangspunt minimale gebruikskosten over de gehele gebruiksduur, zodat u als gebruiker tijd, energie en geld kunt besparen.

Merk / type Aantal

25 Apr 2019

Schuitemaker en Veenhuis gaan samenDe Nederlandse machinebouwers Schuitemaker en Veenhuis willen nog dit jaar fuseren. De afgelopen maanden hebben beide directies gekeken welke voordelen intensieve samenwerking zou bieden. Uiteindelijk blijkt een fusie onder meer voordelen te bieden op het gebied van marketing, verkoop, innovatie en productie.

0 reacties

« Alle bedrijven