Borgesius met Scania aan het gas

Gisteren zijn er door de Groninger Scania-vestiging een tweetal Scania P340DA 4x2 MNA's op LNG afgeleverd aan Borgesius in Leeuwarden. Beide trucks hebben een koppel van 1600 Nm. Binnen het wagenpark van Borgesius vormen de trucks een opvallende verschijning, dat bestond tot gisteren voornamelijk uit Mercedessen en een enkele Volvo. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


Stille Scania LNG-trekkers voor Bakkerij Borgesius

Bakkerij Borgesius nam recent twee nieuwe Scania P340 4×2 trekkers in gebruik. Het bijzondere daaraan is, dat beide voertuigen zijn uitgerust met een LNG-motor. Borgesius heeft een v?r doorgevoerd MVO-programma waarbinnen de inzet van deze schone aardgasvoertuigen uitstekend past. Ook zijn beide Scania?s extreem stil

0 reacties


3x Actros voor Borgesius

Nadat men ook bij andere merken had gewinkeld heeft Borgesius uit Leeuwarden voor haar nieuwste trucks toch weer voor vertrouwd gekozen: bij buurman Wensink heeft men drie Mercedes-Benz Actrossen besteld die binnenkort afgeleverd worden. De trucks zijn door Van Pijkeren gespoten. Veel veilige kilometers toegewenst!

1 reactie


Drie keer DAF CF voor Goedhart BorgesiusOriginele beschrijving

Keten van industriële bakkerijen Goedhart & Borgesius heeft onlangs drie stuks DAF CF340T met slaapcabine afgeleverd gekregen. DAF dealer Sent Waninge leverde ze af aan de hoofdvestiging in Stadskanaal, maar de trucks zijn gestationeerd bij Borgesius in Leeuwarden. Naast de drie DAFs zijn er bij buurman Wensink ook weer een aantal Mercedes trucks besteld.

0 reacties


Eerste twee spiegelluwe Actrossen voor Borgesius

Wensink-truckverkoper Bart Stobbe: “Eind april heb ik de eerste twee Actrossen met Mirrorcam bij Borgesius in Leeuwarden afgeleverd. Dit zijn Midliners met 320 pk voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast ook van de gelegenheid gebruikt gemaakt om 16 chauffeurs instructie te geven op deze voertuigen. Veel plezier mannen.” Zo tussen twee MP3’s en naast een MP4 kun je mooi het verschil zien tussen de generaties. En in de reacties op sociale media kun je precies zien wie er niet verder komen dan de kop en coverfoto van een artikel 😉

0 reacties

Borgesius Convenience

Leeuwarden

Foto's
0
Video's
0
Topics
5

Over Borgesius Convenience

Een bedrijf uit Leeuwarden (Nederland).

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering
« Alle bedrijven