De nieuwste Dakar-truck als trouwauto

Gisteren zijn Jaap en Monique getrouwd. De trouwauto was wel een heel bijzondere, dat is de truck waar Aart Schoones Dakar 2016 mee gaat rijden! Jaap heeft geholpen de laadbakken van truck 3 (waar Aart op dit moment mee onderweg is op special stage 😎 en 4 (deze) voor Schoones te bouwen. De truck is nog niet helemaal af, maar deze foto?s geven wel een goed idee van het rallymonster van volgend jaar. Met dank aan team schoonesdakar.nl voor de foto?s en informatie.

0 reacties


Schoonesdakar succesvol in Lybia Rally

Afgelopen week werd in de woestijn van Marokko de Lybia Rally gehouden. Voor sommige teams een test voor Le Dakar, voor anderen een wedstrijd op zich en voor een derde groep een rally die is wat Le Dakar had moeten zijn, een Afrikaanse rally. Schoonesdakar.nl deed het erg goed deze rally. Enrico van der Donk, Rutger van Ballegooijen en Michel van Herpen haalden zelfs het podium, met een derde plek! Enrico zat de voorgaande jaren in Le Dakar bij Aart Schoones in de cabine, maar de transportondernemer heeft nu ruimschoots bewezen zelf ook een aardig stukje te kunnen sturen. Michel van Herpen kennen we (onder andere) nog van het Dakar Team Holland, waar hij Marcel Schoo in zijn Tatra Phoenix door Zuid-Amerika navigeerde. De nieuwe Euro 6 truck met Aart Schoones, Toine Dijkhoff en Frank van Weerdenburg viel ook niet tegen, deze werd vijfde. Winnaar in zowel het algemeen als het truckklassement was Gert Huzink met dezelfde Tatra Phoenix waar we het zonet al over hadden. Het was niet alleen maar hosanna, tijdens de derde etappe ging Aart op zijn kant. Maar ernstiger nog was het overlijden van motorrijder Steve Vandenberghe.

0 reacties


Frank Tilburgs krijgt tips van Aart Schoones


Een van de twee Brabantse nieuwkomers in de Dakar Rally dit jaar is Frank Tilburgs uit Valkenswaard. Hij zal voor DAF de rally gaan rijden in een truck. En hij heeft er zin in. ?Ik ga voor het ultieme en dat wil ik graag meemaken.?

0 reacties


Aart Schoones heeft ruggenwervel gebrokenOriginele beschrijving

De 6de etappe tussen Merzouga en Boudnib maakt slachtoffers in de truckcategorie. De DAF Ginaf van Christophe Stroo (519, Vanderhorst Racing) is uit de duinen gesleept met een kapotte koppeling. De splinternieuwe Iveco van Igor Bouwens (504, Gregoor Racing) verlaat de wedstrijd na problemen met de hogedrukleiding van de brandstof. De zwaarste schade is op te tekenen bij Aart Schoones (517, Schoonesdakar) crashte zijn DAF zwaar in de duinen van Erg Chebbi. De Nederlander werd met een rugblessure per helikopter naar het ziekenhuis van Errachidia getransporteerd. Nadien wordt hij zo snel als mogelijk naar Nederland gerepatrieerd. Schoonesdakar.nl op facebook: “Etappe

0 reacties

schoonesdakar.nl

Heesch

Foto's
0
Video's
0
Topics
8

Over schoonesdakar.nl

Een bedrijf uit Heesch (Nederland).

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering
« Alle bedrijven