Foto van: JJ

SJ Staadegaard en Zn BV

Lieshout

Foto's
2
Video's
0
Topics
7

Over SJ Staadegaard en Zn BV

Mechanisatiebedrijf S. J. Staadegaard & Zonen B.V. is opgericht in 1933 door Simon Staadegaard. Het familiebedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming met inmiddels de 3de generatie aan het roer.

Staadegaard beschikt over een breed assortiment machines en producten van gerenommeerde merken voor zowel Landbouw als Tuin, Park en Golf. Wij zijn o.a. de enige officiële full-line John Deere dealer voor Zuid Nederland.

Een enthousiast en professioneel team van circa 65 medewerkers is dagelijks actief vanuit de vestigingen in  Lieshout (N-Br.), Haelen (L) Simpelveld (L) en Wijchen (GLD) om onze klanten in de regio zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zowel particuliere als professionele gebruikers weten de weg naar ons bedrijf te vinden. U kunt bij Staadegaard terecht voor de aankoop van machines, een zeer breed assortiment aan onderdelen en natuurlijk voor service en onderhoud. U kunt met recht vertrouwen op onze gedegen kennis, jarenlange ervaring en geschoolde monteurs. En natuurlijk het als geen ander weten én aanvoelen wat er leeft in uw bedrijfsvoering. 

De samenwerking met Staadegaard stelt u in staat efficiënt te werken met kwalitatief hoogwaardige machines tegen zo laag mogelijke kosten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten. Wij staan u graag te woord, bij u op locatie of in één van onze vestigingen.

Graag tot ziens bij Staadegaard! 
Directie & medewerkers

Dit bedrijf is 2x gespot door de leden van TractorFan.

Merk / type Aantal

Geen recente bijdrages van dit bedrijf.

« Alle bedrijven