Lusocargo Holland b.v.

Waalwijk

Foto's
0
Video's
0
Topics
0

Over Lusocargo Holland b.v.

Lusocargo Holland b.v. is een geheel zelfstandig bedrijf , dat is gespecialiseerd in het vervoer van groupage en volle ladingen vanuit en naar Portugal.
Ons bedrijf is in 1991 opgericht in Tilburg en inmiddels 20 jaar actief in Waalwijk. Vanaf juni 2009 verrichten wij onze diensten vanuit het D.C. aan de van Schijndelstraat 10 op het Havenpark ten noorden van de A-59.
Daar waar wij 23 jaar geleden hoofdzakelijk textiel, kleding, schoenen en aanverwante artikelen vervoerden , is het ladingaanbod tegenwoordig heel divers. Nog steeds kleding en schoenen maar daarnaast ook heel veel industriële producten, onderdelen voor de automobielindustrie, (port)wijnen en alle denkbare consumptiegoederen.
Reeds 20 jaar geleden hebben wij de bewuste keuze gemaakt onze activiteiten niet in de breedte (geografisch) uit te breiden maar in de diepte. Hiermee bedoelen wij dat we ons richten op vrijwel alle marktsegmenten m.u.v. diepvriesproducten . Zo zijn daar in de loop der tijd de volgende marktgebieden bij gekomen :
chemicaliën : gevaarlijk en ongevaarlijk
voedingsproducten,
geconditioneerde producten,
verhuizingen,
toerisme
Voor meer specifieke informatie : klik op de voor u interessante button op de homepage!
In Portugal worden onze belangen behartigd door een 2-tal eigen vestigingen , te weten in Porto ( Maia) en Lissabon (Loures) . Voor specifieke informatie klik op de button “vestigingen “

Merk / type Aantal

Geen recente bijdrages van dit bedrijf.

« Alle bedrijven