Jan de Wit Group

Haarlem

Foto's
0
Video's
0
Topics
0

Over Jan de Wit Group

Jan de Wit Group, opgericht in 1923.

Jan de Wit Group bundelt haar ondernemingen in de vorm van een onafhankelijke, betrouwbare, flexibele, kwalitatief hoogwaardige all-round personenvervoer specialist. Met een vloot van 100 touringcars en 85 minibussen & sedans bedienen zijj alle segmenten van het nationaal en internationaal personenvervoer.

Van exclusieve buitenlandse vakantiereizen, dagtochten, schoolreizen, (Europese) lijndiensten, shuttle services en openbaar vervoer oplossingen tot hoogwaardig 24/7 contractvervoer in opdracht van bedrijven, instellingen en (semi-)overheden; Jan de Wit Group biedt altijd personenvervoer op maat.

De gevarieerde vloot mag tot één van de meest gedifferentieerde en modernste worden gerekend.

Jan de Wit Group is als één van de weinige personenvervoerondernemingen officieel gecertificeerd met de wereldwijd erkende en geaccrediteerde kwaliteitcertificaat, voor het specifieke toepassingsgebied Vervoer van Personen, ISO-9001 en het milieucertificaat ISO 14001. Tevens beschikken zij over het ILT-Convenant van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het Convenant waarvoor slechts de best presterende personenvervoerders, op het gebied van organisatie en veiligheid van Nederland, in aanmerking komen.

Merk / type Aantal

03 Sep 2019

« Alle bedrijven