Nieuwe kleuren en nieuwe Volvo FH voor Monsma

Een opvallende nieuwe truck op de Nederlandse wegen is deze Volvo FH van Monsma uit Vrouwenparochie. Deze staat in de nieuwe kleuren van dit bedrijf. Het is even wennen, maar ziet er in mijn ogen goed uit. Alles beter dan witte schimmel in ieder geval. Chauffeur is Renze Monsma, ??n van de drie broers die de eigenaar van het transportbedrijf zijn. Renze is de enige die zelf nog rijdt. Zijn broer Hilbrand heeft de werkplaats en truckhandel onder zijn hoede, terwijl Sietse Monsma ?op kantoor zit?.

0 reacties


Volvo FH containerauto voor Monsma

De nieuwe kleuren van Monsma beginnen al bijna te wennen, er komt weer een nieuwe Volvo FH 4th gen aan voor het bedrijf. Dit keer niet een trekker, maar een motorwagen, voor het transport van containers.

0 reacties


Vaarboer & Twint als nieuwe charter voor Monsma

Gisteren stond er een Volvo FH 4th gen met Monsma op de deuren bij M.S. de Vries in Beetgum. Deze is aangeschaft door Bart Twint, een jonge man die eerst bij Vaarboer werkte. Vaarboer heeft een shovel in Zaandam bij een bedrijf staan waar Monsma 7 dagen in de week 15 vrachten corngold (maisgluten) per dag vandaan haalt. De eigenaar van dit bedrijf had geen opvolger, toen is Twint er bij in gekomen, zodat Vaarboer & Twint ontstond. De ambitieuze ondernemer wil uitbreiden met zijn bedrijf, derhalve heeft hij Monsma benaderd met de vraag of hij met een nieuwe truck voor hen kon charteren. Het antwoord op deze vraag lijkt me getuige de foto?s en de titel van deze blog vrij duidelijk. De chauffeur wordt iemand uit regio van Vrouwenparochie.

0 reacties


Volvo FH ?The Joker? voor Jeroen Monsma

Komende woensdag krijgt Jeroen Monsma ?The Joker? afgeleverd, zijn nieuwe Volvo FH met VDL opbouw. Vandaag mocht hij hem al even mee naar huis nemen, daarom mocht (uiteraard na overleg) deze blog nu al online. De FH heeft 540 pk en is met een haakarm opgebouwd bij de VDL vestiging te Bladel.

0 reacties


J.S. Monsma krijgt nieuwe Scania R450

Onlangs heeft J.S. Monsma, charter van Monsma Transporten uit Vrouwenparochie, een Scania R450 met VDL opbouw in gebruik genomen. De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen.

0 reacties


Eerste nieuwe Mercedes-Benz voor Monsma

Veel verser dan dit wordt het nieuws niet. Vandaag is de allereerste nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagen die Monsma uit Vrouwenparochie in haar 91-jarig bestaan aan heeft geschaft bij de dealer, Wensink in Leeuwarden, aangekomen. De Mercedes-Benz...

0 reacties


Jubileum-FH voor Jeroen Monsma



Originele beschrijving

Zojuist heeft Volvo-dealer M.S. de Vries uit Bitgum een prachtige Volvo FH 4th gen afgeleverd aan Jeroen Monsma. Het is de jubileum-uitvoering, ter ere van het 25 jarig bestaan van de Volvo FH. Opvallend is dat de Volvo-diagonaal naar de grille verplaatst is. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties

Monsma Transport

Vrouwenparochie

Foto's
0
Video's
0
Topics
7

Over Monsma Transport

Een bedrijf uit Vrouwenparochie (Nederland).

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering
« Alle bedrijven