Foto van: gerben-g

Argenterio Getrokken kraan

Foto’s
45
Video’s
0
Topics
6

Informatie over de Argenterio Getrokken kraan

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Getrokken kraan.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Getrokken kraan, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Argenterio Getrokken kraan - Hydrauliek cilinder inwendig lek?

Hallo. Ik heb een andere cilinder op.mijn kraantje gezet. De oude was lek en roestig. Een soortgelijke heb ik er op gezet.ook een dubbelwerkende. Alleen werkt hij prima behalve als er wat in de bak ligt dan krijgt hij de giek amper tot niet omhoog. Veraf en dichtbij. Nu heb ik de boel al ontlucht maar helpt niet. De giek zakt niet na een week. Wat zou het kunnen zijn? Inwendig misschien lek? Maar dan zou de giek ook.moeten zakken na verloop van tijd. Als ik de hendel van het ventielenblok snel aantrek gaat de cilinder wel een beetje uit

16 reacties


Argenterio Getrokken kraan - Pomp geeft geen druk

Hallo tf'ers,

vorig jaar heb ik getrokken kraan gekocht en toen gebruikt een aantal keren voor mestladen. er is toen nieuwe olie in gekomen. de laatste paar keren had ik wel eens dat onder het kranen hij het even niet deed. hendels van het ventielenblok heen en weer maar er kwam geen olie. even wachten en dan deed hij het weer. Echter nu ik hem weer even geprobeerd heb word dat steeds erger. Soms doet hij het een minuut niet. en dan opeens weer wel. alsof de pomp geen druk geeft. ik heb de pomp uitelkaar. gewoon een tandwiel pompje en dat lijkt allemaal goed. weten jullie misschien iets?

13 reacties


Argenterio Getrokken kraan - Mestknijper voor ombouw bomentang

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar zo'n oud mestknijpertje voor een getrokken kraantje die ik wil ombouwen tot bomentang. Heeft iemand nog zo iets liggen wat voor kleingeld weg kan? We halen nog wel eens hout uit het reichswald om planken en balken van te zagen en nu doe ik het opladen met de hefmast. Ik loop al een tijdje met dat idee rond, maar sinds ik hier foto's zag van iemand die dat ook gedaan heeft wil ik er toch eens werk van maken.

mvg. Bouke

11 reacties


Argenterio Getrokken kraan - Ik ben op zoek naar een 4 delig hydraulisch ventielenblok voor een Argentario getrokken kraan.

Een van de ventielen is lek, omdat een stift aan de hendelzijde flink is geroest, daardoor dicht hij niet meer af met lekkage als gevolg. Met nieuwe stiften zou ik uiteraard ook goed geholpen zijn.

6 reacties


Argenterio Getrokken kraan - Wie weet het type van onze kraan

Wie weet wat het type is van deze getrokken argenterio kraan?
op het typeplaatje staat: mod. A 0120 matricola no 20225

0 reacties


Argenterio Getrokken kraan - steunpoten

Hallo

ik heb thuis een getrokken kraan staan maar der zitten geen steun poten onder
wie kan mij vertellen of dat na delen heeft of juist voordelen met graafen of andere werkzaam heden?
waar kunnen ze het beste zitten?
op de hydrauliek van de trekker wou ik het maken

m.v.g henry

5 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Argenterio machines