Foto van: HollandNew

Atlas 1202D

Foto’s
18
Video’s
1
Topics
7

Informatie over de Atlas 1202D

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 1202D.

Ervaring

Er is één lid die 340 draaiuren ervaring heeft met deze machine. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Atlas 1202D - Dient er voorverwarmd te worden? Zo ja hoe?

Ik heb net een Atlas 1202D gekocht. Nu het iets kouder is start hij niet goed. Moet er hierbij voorverwarmd worden? Indien wel, hoe moet dit dan?

Alvast bedankt

1 reactie


Atlas 1202D - Dient er voorverwarmd te worden? Zo ja hoe?

Ik heb net een Atlas 1202D gekocht. Nu het iets kouder is start hij niet goed. Moet er hierbij voorverwarmd worden? Indien wel, hoe moet dit dan?

Alvast bedankt

36 reacties


Atlas 1202D - Welk type snelwissel mogelijk?

Ik heb een atlas 1202D. Hierop had ik graag voor afvoer van puin een puinbak op aangesloten zodat het opscheppen van grond beperkt wordt. Nu vraag ik mij af welke snelwissel er op dit type van kranen mogelijk is zodat hierop een puinbak kan op worden aangesloten? Of zijn er ook puinbakken beschikbaar die rechtstreeks op dit type kraan kan aangesloten worden?

7 reacties


Atlas 1202D - Probleem met mijn lucht systeem

Goede morgen,
ik heb een atlas AB1202D met een luchtprobleem,
de kraan maakt met weinig toeren voldoende druk, 8 bar op beide meters (rood en wit)
tankje onder de stoel loopt netjes vol, en er komt luchtdruk uit de leiding na de handrem handel.
deze leiding heb ik gevolgd tot aan de de centrale doorvoer, tot daar druk, verder niet gekeken.
als ik op de voetrem trap werken de remmen, echter er komt geheel geen druk op de zwenkrem, dubbele snelheid knop (voetknopje) maar ook niet op de olietank. (eerst wel een beetje nu helemaal niet meer) ik vermoed dat er ergens een splitsing zit welke de druk doorgeeft aan deze systemen, maar ik heb geen idee waar ik deze moet vinden, wie weet voor mij hoe dit zit waar ik moet kijken, c.q. zoeken.
het drukventiel onder de cabine heb ik schoongemaakt en daarmee kan ik de druk opschroeven (lijkt mij dat deze dan werkt) het drukventiel bij de tank onder de stoel heb ik geheel schoongemaakt en werkt volgens mij ook netjes.
als iemand een idee heeft dan hoor ik dat graag.
Bert van Amstel.

0 reacties


Atlas 1202D - Servo bediening gezocht werkplaats handleiding , onderhoudsboekje

Goedenavond wij hebben een altas 1202 d heb de servo druk gemeten was 20 bar moet 30 wezen nu weet ik wel waar ik het kan opschroeven maar zoek een handleiding , werkplaats boek om tekijken hoe het precies zit iemand een handleiding en iets die het kan doorsturen of uitleggen alvast bedankt

1 reactie


Atlas 1202D - As steun cilinders komen niet uit

Hallo,
Wij hebben hier een atlas 1202d staan,, hier leken de assteun cilinders lek, dus deze gereviseerd.

Maar nu het weer in elkaar zit en aangesloten is komt er geen olie naar de cilinders, de kraan op het onderstel al beide kanten op geprobeerd.

Heb het idee dat er een 2e olie pomp op het onderstel zit maar die zou dan werken wanneer hij rijd?( nog niet geprobeerd omdat hij klem staat tussen de hooibalen)

Iemand hier ervaring mee of weet hoe het systeem van de steun as cilinders werkt?

5 reacties


Atlas 1202D - Transmissie, trekkracht, snelheid , power

Hallo, kan je een balenwagen achter een atlas 1202D kraan aanhangen of trekt de aandrijving dat niet, en wat is de maximum snelheid van een atlas kraan mvg Wessel

4 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Atlas machines