Foto van: CaseSound
Maxxum MX

Case IH Maxxum MX 135

Foto’s
483
Video’s
16
Topics
5

Informatie over de Case IH Maxxum MX 135

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Maxxum MX 135.

Case IH Maxxum MX

Overige machines in deze serie:

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Maxxum MX 135, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Case IH Maxxum MX 135 - Hydrauliek vragen rond werking.

Hallo iedereen,

Ik heb wat vragen ronde de werking van een case mx 135.

Ik had een cilinder van een hef mast kapot en deze zat vol dikke stukken brons.
Dit na 1 maal te testen na de dichtingen van de cilinder was vernieuwen, (gewoon mast omhoog en naar beneden om te testen en de olie kwam door de dichting).
Dit zou dan door de filter gekomen zijn van de trekker maar van wat kan dit voort komen.
De pomp is nog goed, Wel is de hydrauliek motor kapot geweest van de mestwagen en deze zat op de retour leiding kan deze langs daar het brons binnen genomen hebben en zo door de filter in de cilinder iemand enig gedacht?

Heeft deze soms ook een bypass op de hydrauliek filter voor moest deze vuil zijn, Aangezien alles met hydrauliek werkt? (olie en filter hebben 1200u nu)

Er zit ook een serieuze druk op de retour leiding van de trekker soms moet je hem zelf stil leggen om de koppeling er op te krijgen, Volgens mij is dit veel te veel voor smeerdruk?
Kan deze langs ergens anders zijn druk terug via de retour leiding in het vat steken?

Alvast bedankt!
Mvg,
ilja

5 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - Frontaftakas case mx 135

Hallo allen,

We hebben een gebruikte case mx 135 met orginele fronthef gekocht. Zo eentje met gewichtendrager. Nu willen we hier graag een frontaftakas bij op hebben. Wie weet wat voor soort pot je daarvoor moet hebben? Past een zuidberg er bijvoorbeeld tussen?
Alvast bedankt!

9 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - fluitende turbo

Mijn mx 135 maakt erg veel leven bij de turbo. Het is begonnen met lekke uitlaat slang. Nieuwe erop, later de klemmen nog eens vervangen. De uitlaatpakkingen zijn vernieuwd. Was het weer even beter. Maar nu tijdens het graan het graan transport maakt de turbo veel leven. Kan hier nog wat aan gedaan worden?

9 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - chromen uitlaat mx 135

Wij zijn op zoek naar een chromen uitlaat voor een case mx 135 omdat we een leuke mx 135 zagen maar die brult niet zo (en het staat mooier) als de onze die we daarvoor willen in ruilen

4 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - hefstoring mx 135

Hallo allemaal, ik heb een probleempje met mijn hefinrichting van mijn case mx 135,hij reageert niet op de draaiknop in de cabine maar wel op de knopjes op de spatborden maar dan wel heel traag, en bij de knopjes waar je de hefsnelheid en diepteregeling kunt instellen staat nu de letter H inplaats van nummer 8, wie weet wat het zou kunnen zijn,

alvast bedankt.

8 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Case IH machines