Foto van: de Leeuw IH
Maxxum MX

Case IH Maxxum MX 135

Foto’s
554
Video’s
16
Topics
11

Informatie over de Case IH Maxxum MX 135

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Maxxum MX 135.

Case IH Maxxum MX

Overige machines in deze serie:

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Maxxum MX 135, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Case IH Maxxum MX 135 - Juiste oliedruk aftakas pakket

Goedenavond,
Weet iemand van jullie toevallig wat de juiste oliedruk zou moeten zijn op t lammelenpakket van de aftakas achter bij een mx 135?
Als t goed is kun je die gewoon meten in de poort iets onder de spoel, klopt dat?

mvg Rijk

3 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - Gezocht elektrisch schema aftakas

Goedenavond,
Ik ben opzoek naar een elektrisch schema/ werkplaatshandboek omtrent de aftakas.
Voor t in en uitschakelen en de beveiliging van de aftakas. Weet iemand waar dit te vinden is, of heb je zelf iets liggen hoor ik t graag,

Mvg Rijk

0 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - Storing dashbord mx 135

Sinds vanmorgen doet mijn display van het dashbord het niet meer van mijn Case IH mx 135. lampjes en meters doen het nog wel. Massa en zekeringen gecontroleerd. Wat zou het kunnen zijn?

2 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - Aanhangerrem ventiel, trekker trapt door de rem

Met mijn mx 135, problemen met aanhanger rem ventiel. Als ik met de dumper rijdt, dan moet ik 3 x keer pompen voordat de trekker en kar remt. Trapt tot de bodem. Doe ik de remslang los, dan remt de trekker gewoon goed. Wat zou dat kunnen zijn?

11 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - Vetnippels van de carraro vooras zitten verderop dicht hoe krijg ik die open

Heb dit probleem al langer en nog iedere keer los gekregen , op een krik uitgeboort en gepeutert , , heb er nog een los gekregen met wd 40 , maar krijg er een niet gesmeerd, trekker loopt 300 uur en wordt meestal 2 keer per jaar met de vetspuit gesmeerd, heeft iemand nog tips

22 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - Storing verlichting, grootlicht dimlicht

Bij het controleren van de verlichting van mijn Mx135 werkte alles wat onder de motorkap moet branden niet meer.
Dus als ik de lichtschakelaar op de eerste klik zet doet het stadslicht het normaal. Bij tweede klik doet de verlichting onder de motorkap in het front niks.
Schakelaar is goed, je hoort het relais klikken. Massa is goed. Verbinding door cabine is goed. Als je de grootlicht schakelaar knippert hoor je ook niks, normaal hoor je dan een klik, en zie je in dash een blauw lampje branden.
Alle zekeringen zijn heel.
Wie heeft een tip?

7 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - Hydrauliek vragen rond werking.

Hallo iedereen,

Ik heb wat vragen ronde de werking van een case mx 135.

Ik had een cilinder van een hef mast kapot en deze zat vol dikke stukken brons.
Dit na 1 maal te testen na de dichtingen van de cilinder was vernieuwen, (gewoon mast omhoog en naar beneden om te testen en de olie kwam door de dichting).
Dit zou dan door de filter gekomen zijn van de trekker maar van wat kan dit voort komen.
De pomp is nog goed, Wel is de hydrauliek motor kapot geweest van de mestwagen en deze zat op de retour leiding kan deze langs daar het brons binnen genomen hebben en zo door de filter in de cilinder iemand enig gedacht?

Heeft deze soms ook een bypass op de hydrauliek filter voor moest deze vuil zijn, Aangezien alles met hydrauliek werkt? (olie en filter hebben 1200u nu)

Er zit ook een serieuze druk op de retour leiding van de trekker soms moet je hem zelf stil leggen om de koppeling er op te krijgen, Volgens mij is dit veel te veel voor smeerdruk?
Kan deze langs ergens anders zijn druk terug via de retour leiding in het vat steken?

Alvast bedankt!
Mvg,
ilja

5 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - Frontaftakas case mx 135

Hallo allen,

We hebben een gebruikte case mx 135 met orginele fronthef gekocht. Zo eentje met gewichtendrager. Nu willen we hier graag een frontaftakas bij op hebben. Wie weet wat voor soort pot je daarvoor moet hebben? Past een zuidberg er bijvoorbeeld tussen?
Alvast bedankt!

9 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - fluitende turbo

Mijn mx 135 maakt erg veel leven bij de turbo. Het is begonnen met lekke uitlaat slang. Nieuwe erop, later de klemmen nog eens vervangen. De uitlaatpakkingen zijn vernieuwd. Was het weer even beter. Maar nu tijdens het graan het graan transport maakt de turbo veel leven. Kan hier nog wat aan gedaan worden?

9 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - chromen uitlaat mx 135

Wij zijn op zoek naar een chromen uitlaat voor een case mx 135 omdat we een leuke mx 135 zagen maar die brult niet zo (en het staat mooier) als de onze die we daarvoor willen in ruilen

4 reacties


Case IH Maxxum MX 135 - hefstoring mx 135

Hallo allemaal, ik heb een probleempje met mijn hefinrichting van mijn case mx 135,hij reageert niet op de draaiknop in de cabine maar wel op de knopjes op de spatborden maar dan wel heel traag, en bij de knopjes waar je de hefsnelheid en diepteregeling kunt instellen staat nu de letter H inplaats van nummer 8, wie weet wat het zou kunnen zijn,

alvast bedankt.

8 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Case IH machines