Maxxum 5000-serie

Case International Maxxum 5130

Foto’s
170
Video’s
4
Topics
4

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Maxxum 5130, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Case International Maxxum 5130 pro - Welke versnelling handig trekkertrek?

Beste allemaal,

Ik ga met de maxxum mee doen in de 5,5 ton klasse. Dit is mijn eerste keer, heeft iemand tips welke versnelling en bijvoorbeeld hoeveel bandenspanning? En bij hoeveel toeren zou ik terug powershiften? Ik dacht eraan om te beginnen in de 1 hoog versnelling en dan powershift 4 en dan telkens terugtikken als hij het moeilijk krijgt. Elke tip is welkom

5 reacties


Case International Maxxum 5130 - Iemand ervaring mee, we overwegen ons hem te kopen.

We overwegen ons een case 5130 te kopen (geen PRO) iemand ervaring mee ?
ook bij het lossen van ambreage rattelend lawaai.

18 reacties


Case International Maxxum 5130 - Probleem bij vooruit rijden

Hallo een kennis van mij heeft een maxxum 5130 en die gaat nagenoeg niet meer vooruit maar wel achteruit.
Als hij vooruit gaat en hij krijgt iets werk staat hij direct stil, terwijl hij achteruit gewoon zijn normale kracht heeft. Kan dit zijn dat er een plaat in de omkeerbak versleten is? of is er meer aan de hand.
Het is de serie met neutraalstand tussen voor en achteruit
Kent iemand dit probleen of heeft iemand dit eerder gehad en wat wat gaat zon reparatie kosten?
Ik ben geen case kenner dus vandaar de vraag.

3 reacties


Case International Maxxum 5130 - Start probleempje

Hallo tf,

Onze maxxum heeft sinds begin dit seizoen een vervelend probleem wanneer de trekker gestart moet worden. Wanneer de contactsleutel wordt omgedraaid hoor je in het dashboard altijd een klik (startrelais?), alleen 50% van de tijd gaat de startmotor hierna niet draaien.
50% van de tijd werkt het wel en start de trekker probleemloos. De andere keren laten we de trekker op contact staan en starten we de trekker rechtstreeks met een draadje op de bendex.

Misschien handig om te weten: de trekker start zowel koud als warm soms probleemloos, en soms helemaal niet via het contactslot. Dus vocht o.i.d. Lijkt me niet het probleem.

Nu is mijn vraag aan jullie; is het contactslot versleten en moet ik dit is proberen te vervangen (ondanks dat ik eigenlijk altijd wel een klik uit het dashboard hoor komen, dus ik denk wel dat hij bepaalde relais schakelt. Of is hier iets anders aan de hand? In het laatste geval zou ik graag tips van jullie krijgen wat ik is na moet meten/proberen.

Alvast bedankt,

Jeroen

14 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Case International machines