Foto van: smittieCaseIh

Case MX 110

Foto’s
240
Video’s
7
Topics
4

Informatie over de Case MX 110

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de MX 110.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de MX 110, gezamenlijk zo&apos;n 27.839 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Case MX 110 - Dashboard verlichting werkt niet, iemand ervaring bij het vervangen?

De dashboard verlichting van mijn case mx110 werkt niet meer (digitaal dashboard). Ik heb al een beetje geschroefd zoals op de foto’s te zien is. Alleen vanaf dit punt weet ik het niet meer en ik ben een beetje bang om zomaar aan de stekkers te trekken, daarvoor heb ik te weinig kennis van dit systeem. Heeft iemand wel ervaring met het vervangen van de verlichtingsbolletjes van het dashboard en kan me daarin helpen?

Alvast bedankt

6 reacties


Case MX 110 - Case mx 110 hydraulische olieflow

Hier een Case MX 110 staan.
kun je de hydraulische olieflow opschroeven.
De kipper kruipt omhoog.
of is er wat we over het hoofd zien
hef werkt wel goed

3 reacties


Case MX 110 - stroom lekkage

Hallo ik heb een mx 110. Als deze een paar weken stil staat dan is de accu leeg getrokken. Gisteren een ampere meter tussen de accu en de accupool en er bleek lek stroom te zijn. Na iedere keer een andere zekering eruit te trekken kwam ik er achter, dat het de zekering was van de radio, klokje en het interieurlampje. Radio heeft een geheugen, dus een lekstroompje. Klokje dus ook. Radio losgetrokken bleek dat het dashbord de boosdoener is. Heeft iemand nog een tip? Massasleutel is het laatste redmiddel!

11 reacties


Case MX 110 - CASE MX110 (1998) Transm/hydr/diff -olie

Vraagje : Onlangs haalde ik bij een case dealer 23 l HYTRAN olie voor m'n David brown 885 te verversen. Deze olie wordt courant gebruikt bij de Case tractoren. Deze olie heeft een roodachtig kleurtje. Wat constateer ik nu bij m'n 2e trekker "CaseMX110" ; via de peilstok is deze eerder geelkleurig. ??? Vorige eigenaar heeft waarschijnlijk afgeweken van voorgeschreven type ? M'n vraag is nu, mag er beetje olie toegvoegd worden van het juiste type'HYTRAN", bij deze nu aanwezig in transmissiebak?? Constateer namelijk dat oliepeil iets onder "max-teken" staat. Kan moeilijk nu al de volledige bak vernieuwen (meer dan 60 liter Transmissieolie) ??

9 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Case machines