Foto van: Janssen656

Claas Ares 656

Foto’s
157
Video’s
1
Topics
3

Informatie over de Claas Ares 656

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Ares 656.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Ares 656, gezamenlijk zo&apos;n 13.716 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Claas Ares 656 - lijkt niet op bedrijfstemperatuur te komen

Normaal gesproken is met stalvoeren de trekker vrij vlot op bedrijfstemperatuur. Maar de laatste paar dagen stijgt de temperatuur ligt, maar komt lang niet op bedrijfstemperatuur. Wij vermoeden dat het de temperatuursensor is, maar zijn niet zeker.
heeft iemand idee hoe dit kan, en hebben mensen dit eerder mee gemaakt?

Groet Rickboer

7 reacties


Claas Ares 656 - Slijtage remmen

Hallo,

Tijdens de maisoogst hoorden wij zo nu en dan een raar geluid als wij remden, nu de trekker voor een onderhoudsbeurt is heeft de dealer bevestigd dat de remmen op zijn. Is dit normaal bij een 12 jaar oude trekker met 5000 uur? Wij hebben namelijk nog nooit eerder remmen hoeven te vervangen voor een trekker en weten dus niet of dit normaal is of juist heel lang.

Groet Rickboer

1 reactie


Claas Ares 656 - Gas blijft hangen

Als we aan het stalvoeren zijn daalt op een gegeven moment het toerental tot ong 1600 motortoeren en daarn kan je voor ong 3 min. het toerental niet veranderen en na die 3 min. doet alles het weer.
Weet iemand wat het probleem is van het dalende toerental??

Gr. Rickboer blija

9 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Claas machines