Foto van: fend1984

Claas Ares

Foto’s
292
Video’s
6
Topics
5

Informatie over de Claas Ares

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Ares.

Ervaring

Er is één lid die 500 draaiuren ervaring heeft met deze machine. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Claas Ares - Airco functioneert niet wanneer de trekker warm word.

Hallo, wij hebben een claas Ares en daarvan functioneert de airco niet, er is een nieuwe verdamper in gekomen en hij is er wel vaker voor naar het mechanisatiebedrijf geweest. Hij lijkt het wel te doen als de trekker kouder is, maar na een hele dag maaien komt er warme lucht uit. Iemand tips?

41 reacties


Claas Ares - Bijzonderheden Claas Ares 556 RX

Goede avond allen,
Ik ben een hobbyboer met hooglander koeien en zoek een traktor. Ik heb niet erg veel kennis van traktoren. Ik doe nu alles met een Mccormick van bijna 60 jaar oud maar ben aan een makkelijker werkende traktor toe.
De traktor hebben we niet zo veel nodig en zal weinig zwaar werk gaan doen. Ik heb een Claas Ares 556 RX zien staan met 6400 uren.
Zijn er bijzonderheden met deze Claas traktoren waar ik rekening mee kan houden ?

Alvast bedankt !

2 reacties


Claas Ares - Claas tractor; motor wordt telkens te heet voor de voermengwagen.

Sinds kort (een week) wordt de motor van de Claas Ares 577 telkens veel te heet voor de voermengwagen. Trekker kan de wagen best redelijk de baas. Als test geprobeerd; een IHC 1056XL, die minder vermogen heeft, kan de wagen ook aan en blijft prima op temperatuur. Bij de Claas van alles al schoongemaakt en gewisseld maar het helpt niet; er zijn geen lekkages. De ventilator voor proef ook al vastgezet; helpt niet. Voor de rest alles normaal zoals starten, rijden enz. Hele winter verder geen problemen gehad met de Claas. Maar wat is dit nu weer?

63 reacties


Claas Ares - Claas Ares 577ATZ. Trage opstart powershift wordt weer erger.

De winterperiode komt er weer aan. Wij krijgen dan weer de nodige irritatie als we de Claas met voorlader nodig hebben om de voermengwagen te vullen. De powershift wil pas schakelen als de trekker eerst een hele tijd (soms wel een ruim kwartier bij echt koud weer) heeft warmgedraaid met verhoogd toerental. Ook de omkeer shuttle doet het dan niet. De dealer heeft het probleem na diverse pogingen nog steeds niet opgelost. Is dit een bekend probleem? Is het op te lossen?

13 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Claas machines