Foto van: sjonnies

Deutz D15

Foto’s
348
Video’s
4
Topics
40

Documenten

Deutz D15 - Bedieningshandleiding

41 pagina’s, 6.31MB

Deutz D15 - Bedieningshandleiding (2)

72 pagina’s, 9.08MB

Informatie over de Deutz D15

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D15.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D15, gezamenlijk zo&apos;n 25.902 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Vooraanzicht

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz D15 - Waar kan ik de afmetingen en het model van een zwengel voor een D15 vinden?

Ik ben al even op zoek naar de afmetingen en het model van een zwengel voor mijn d15 maar heb nog niets gevonden. Wie zou me kunnen helpen?

0 reacties


Deutz D15 - Afslaan motor en brandstof

Ls,

Mijn Deutz D15 heeft altijd goed gelopen maar nu slaat hij steeds af nadat ik hem heb gestart. Hij draait even en dan gaat ie minder en dan weer sneller lopen en vervolges uit. Ik heb inmiddels een nieuwe gloeispiraal en verstuiver er in gezet maar nog steeds hetzelfde probleem.

Graag advies

7 reacties


Deutz D15 - Mijn Deutz D15 heeft stuur huis speling of stuur inrichting speling

Stuurhuis speling of stuur inrichting speling links meer dan rechts hoe kan ik dit oplossen.
deutz d15 lief hebber.

2 reacties


Deutz D15 - Mijn Deutz D15 heeft stuur huis speling of stuur inrichting speling

Stuurhuis speling of stuur inrichting speling links meer dan rechts hoe kan ik dit oplossen.
deutz d15 lief hebber.

1 reactie


Deutz D15 - Groen lampje blijft branden

Er blijft een groen lampje branden op mijn d15, heb de olie vervangen maar weet niet hoe het komt dat het blijft branden

8 reacties


Deutz D15 - Groen lampje blijft branden

Er blijft een groen lampje branden op mijn d15, heb de olie vervangen maar weet niet hoe het komt dat het blijft branden

1 reactie


Deutz D15 - Wat voor aftakaskeerring? Rubber of met stalen mantel?

Hallo allemaal,
Ik ben de versnellingsbak van onze deutz d15 aan het reviseren, en tijdens het bestellen van de keerringen kan ik niet echt de juiste aftakaskeerring vinden. Degene die ik eruit heb gehaald heeft een stalen mantel (zie bijlage). Ik zie vrijwel alleen maar rubberen keerringen. Zou een rubberen keerring zonder stalen mantel net zo goed werken of moet het perse een keerring met een stalen mantel zijn?
Alvast bedankt.

Mvg, Björn

3 reacties


Deutz D15 - Mijn deutz d15 laadt niet meer . Aan wat kan dat liggen ?

Dynamo en blokje (bosh) is al nagekeken

6 reacties


Deutz D15 - Wie knapt hem op

Ik heb een deutz d15 en ben begonnen om deze op te knappen. Door te ziekte en te weinig tijd lukt het me niet om verder te gaan en hem af te maken.
Plaatwerk is gereed en door spuiter gespoten. Banden en velgen.gespoten en nieuw.
Rest niet.
Wie wil deze tractor voor me opknappen? Zowel technisch klaar maken als spuiten en opnieuw opbouwen. Uiteraard tegen vergoeding

6 reacties


Deutz D15 - Een stuurwiel vervangen van een deutz1 d15

De moet in het stuurwiel is los maar hij zit muur vast wie weet hier raad mee deutz1 d15 leifhebber

3 reacties


Deutz D15 - Achterbrug olie waar kan ik deze pijlen

Waar kan ik de achter brug olie van de deutz d15 pijlen

4 reacties


Deutz D15 - Hoe kom ik erachter uit welk bouwjaar mijn trekker komt?

Ik heb een Deutz D15 met het chassisnummer 7416/1303. Hoe moet ik deze cijfers interpreteren? Op internet gezocht, maar geen duidelijke beschrijvingen kunnen vinden. Is er iemand die hier meer verstand van heeft en mij kan helpen?

23 reacties


Deutz D15 - Hoe moet je slootkanten maaien met deutz d15

Ik heb nog niks geprobeerd

2 reacties


Deutz D15 - Maaibalk om slootkanten te maaien

Wij weten niet wat we nodig hebben kan iemand dat zeggen wij hebben ook niks geprobeerd maar stuur een foto waar ik aan kan zien wat ik nodig heb en hoe het er uit ziet

4 reacties


Deutz D15 - lekt op hefas

Wie weet hoe ik de keringen kan vervangen van de hefas van een BOSCH HYBA 11 B1

2 reacties


Deutz D15 - Nieuw drijfstanglager Deutz 612/712 motor

Iemand interesse?

0 reacties


Deutz D15 - john deere 920

Ik heb een john deere 920 die ik graag wil ruilen met een deutz d15

4 reacties


Deutz D15 - versnellings en andere hendels

Hallo, ik heb een Deutz D15, en wie kan mij vertellen welke versnellings erop zitten en waar de andere hendels voor dienen?
Nu heb ik 1 achteruit en 3 vooruit, maar volgens mij moet er toch een hoge en een lage giering opzitten? Alvast bedankt! groeten Gea

5 reacties


Deutz D15 - Maaibalk aandrijving

Mede tractorfans,

Ik heb de mogelijkheid om na lang zoeken een maaibalk te kopen voor mijn d15.
Onder mijn d15 zit nog een aandrijfpoulie met een soort blokje. De Maaibalk die ik wil gaan kopen is met v snaren. Kan ik überhaupt iets met die Maaibalk of zijn er onderdelen om deze Maaibalk op mijn d15 passend te maken?

9 reacties


Deutz D15 - Prijs

Ik heb een Deutz D15 op het oog met een maaibalk maar zonder hefinrichting voor 4000 euro maar ik heb eigenlijk geen idee of dit te veel is voor deze tractor of niet.

14 reacties


Deutz D15 - aanzwengelen + hydraulische maaibalk

Beste kenners

Onlangs hebben mijn ouders een Deutz D15 (BJ 1963) met hydraulisch bedienbare maaibalk gekocht. Hij is in relatief goede staat, en start vlot (als de startmotor meewerkt).

Doch hebben wij enkele zaken opgemerkt waar we geen oplossing of reden voor kennen.

Het starten van de motor door aanzwengelen lukt ons niet, we kunnen maximaal 2 toeren draaien daar de compressie te groot is om deze nogmaals te laten verlopen. Is er een of andere startklep die zorgt voor een decompressie, tot de motor loopt?

De maaibalk kan hydraulisch gelift worden om deze op te bergen. Dit werkte echter niet doordat een onderdeel voor de bediening van het hydraulisch ventiel afgebroken was. Na het fabriceren van dat onderdeeltje werkt dit systeem. Er is echter ook een torsieveer stuk, die zorgt dat 2 onderdelen die het ventiel bedienen niet in lijn kunnen komen (bereikt dode punt met als gevolg dat het onderdeel opnieuw stuk getrokken zou worden). Mijn vraag gaat omtrent de hendels die het hydraulisch ventiel aansturen, de ene hendel heeft als opschrift "Transfer" (ongeveer 80° verdraaibaar), de andere hendel bepaalt de hoogte van de hydraulische armen achteraan (ongeveer 120° verdraaibaar). Is het normaal dat de hydraulische armen altijd eerst volledig naar boven moeten alvorens de hydraulische zuiger van de maaibalk omhoog kan?

De startmotor heeft rare kuren, de ene keer werkt hij mee en de andere keer horen we gewoon een relais schakelen (gok op het uitspringen van het tandwiel van de startmotor). Is hiervoor een reeds bekende oorzaak?

Met vriendelijke groet

Dieter

15 reacties


Deutz D15 - onderdeel

Ik zoek een plaatje(gegolfd 3standen) van de versnellingsbak,er staat zo een links en rechts op de versnellingsbak.Deze dienen om de poken in stand te houden kan er iemand mij zeggen waar ik dit kan vinden of heeft iemand zo een.Mvg van traktorfan luc torfs.tel. 0478571916

4 reacties


Deutz D15 - Spatborden

Ik ben opzoek naar het linker spatbord voor mijn deutz D15 uit 1959. Heeft iemand zo een spatbord of een set spatborden te koop? Of weet iemand waar ik gebruikte of nieuwe spatborden kan kopen?

Alvast bedankt,

7 reacties


Deutz D15 - Verf Kleuren

Momenteel ben ik bezig met het restauren van mijn Deutz D15. Omdat ik binnenkort wil beginnen met het spuiten van de tractor ben ik benieuwd of iemand mij kan vertellen welke kleuren groen en rood ik nodig heb?

Ik heb al wat rond gekeken en er zijn verschillende kleuren groen te verkrijgen. Ik denk dat ik de kleur ''oud groen'' moet hebben.

Heeft iemand daarnaast nog tips waar ik deze verf kan bestellen?

Groeten

5 reacties


Deutz D15 - ikzoek

Zoek versnellingsbak deuts traktor d15 of onderdelen

5 reacties


Deutz D15 - Verschillende types olie

Wie kan mij vertellen welke type motorolie ik het beste kan gebruiken voor mijn Deutz D15? Ook de olie van de versnellingsbak en de cardanolie wil ik graag vervangen maar ik heb geen idee welke olie ik daar het beste voor kan gebruiken.

14 reacties


Deutz D15 - Gezocht

Hallo,

Ik ben op zoek naar een Deutz D15. Hij moet het serienummer 7416 1295 hebben. Dit is namelijk een trekker die vroeger door ons is ingeruild bij Keizers Haaksbergen voor een nieuwe D25. Het serienummer van de d15 heb ik een poos geleden weer teruggevonden en nu ben ik op zoek naar de deutz omdat ik benieuwd ben of die nog bestaat. Wie kan mij helpen? Heb je, of ken je iemand die een d15 heeft uit 1959 controleer dan even het serienummer. Er zijn weinig d15's gesloopt volgens mij dus is de kans best aanwezig dat de trekker nog bestaat.

Groeten Richard

9 reacties


Deutz D15 - trekker loopt niet goed

Ik heb hem met ongeveer 30 km u aangetrokken eerst poging mislukte 2 lukte terwijl die normaal altijd soow aan slaat als we hem aan trekken toen liep die al niet heel goed en toen ging ik rijden hij wauw hast niet op gang komen en toen via duct op kwam die nog niet op toeren en toen het via duct af was die op toeren en toen een bocht kwam die niet meer op toeren en dikke zwarte rook wat zouw dit kunnen zijn

13 reacties


Deutz D15 - adaptor km teller

Ik zoek een adaptor voor montage voor op het blok die aangesloten kan worden op de uren/kilometerteller van een Deutz D15 uit 1960

Wie?

5 reacties


Deutz D15 - Bandenmaat

Wat is de bandenmaat van een D15?
Want ik heb al gezocht op tractordata,google en hier de zoekmachine. Maar niks kunnen vinden.

5 reacties


Deutz D15 - adaptor km teller


Weet ook iemand waar ik een adaptor voor de uren/kilometerteller kan kopen die op een D15 past? Hij zit er bij mij nog niet op en ze schijnen lastig te krijgen?

Al vast dank

4 reacties


Deutz D15 - aansluiten urenteller

Hallo,
Wij hebben onze Deutz D15 (1960) inmiddels geheel gerestaureerd. Onlangs hebben we ook een originele uren/kilometerteller gemonteerd maar... nergens kunnen wij de aansluiting voor de kilometerkabel vinden??? Wie weet waar die aangesloten wordt, bij het wiel?

Al vast dank voor je reactie

6 reacties


Deutz D15 - snelheid

Hallo mede tf érs

Op me werk hebben we een deutz D15 vaak staat ie stil dus nu waren we van plan om er toer tochtjes mee te gaan rijd. Alleen da ding gaat standaard nie zo hard 15/20 km dan houdt het op. Nu is de vraag weet iemand een manier om de snelheid omhoog te krijgen (bv tandwielen in de versnellingsbak) en hem toch zo origineel mogelijk te houden

21 reacties


Deutz D15 - startprobleem

Ik heb een D15 van 1962. Bij het uittrekken van de startknop draait zowel de startmotor alsook de dynamo. Echter, de motor start niet. Wie heeft er tips?

11 reacties


Deutz D15 - elektrisch schema gezocht

Wie heeft of waar kan ik een duidelijk elektrisch schema vinden voor een Deutz D15?

1 reactie


Deutz D15 - Lampjes

Hallo ik heb een deuts d15 mijn vraag is links zit een rood lampje dat brand als je hem gaat starten maar rechts van de km/urenteller zit ook een lampje waar is dat voor dat gaat nu ook branden?

Mvg Marco vd Berk.

3 reacties


Deutz D15 - accu

Ik zoek een accu voor een deutz d15 welke hoort erin?

13 reacties


Deutz D15 - batterij - speling op stuur

Ben nieuw in de tractorwereld en op het punt mij een D 15 aan te schaffen. Twee vraagjes:
1. 12 of 6 volt batterij?
2. Er is speling op de stuurstang. Is dit gemakkelijk te verhelpen?

Dank,
evandorpe

7 reacties


Deutz D15 - verkoop ?????????

Wie heeft of weet een D15 te koop?
Moet wel lopende zijn.
Geen opknapper

Gijs

3 reacties


Deutz D15 - knop versnellingspook

Ls,

wij zijn op zoek naar een originele kop voor een versnellingspook van de Deutz d15 uit 1960. Wie heeft er nog eentje of weet waar ik m kan halen?

Dank Wouter

3 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz machines