Foto van: Deutz-5006

Deutz D40

Foto’s
283
Video’s
10
Topics
72

Informatie over de Deutz D40

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D40.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D40, gezamenlijk zo&apos;n 26.212 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz D40 - Hoeveel liter motorolie

Hoeveel liter motorolie op een deutz d40. Met F3L712 motor?

3 reacties


Deutz D40 - voorwiel naven gelijk aan de D4005

Kan iemand mij vertellen of de voorwiel naven van een D40.2 gelijk zijn aan de naven van een Deutz D4005. Zijn deze over te zetten?

0 reacties


Deutz D40 - Kegelrad/tellerrad van tussen as verwijderen?

Iemand tips of tricks om deze tellerrad van de as te verwijderen? Dat rondje zit los aan beide zijden maar moet ik er iets mee alvorens ik deze uit elkaar wil halen?

Alvast bedankt!

4 reacties


Deutz D40 - Waarom moet ik de ontkoppelingspedaal extreem diep induwen alvorens ik kan schakelen ?

Ik heb interesse om een D40 aan te kopen. Starten lukt en motor draait stabiel. Om te schakelen moet ik echter de ontkoppelingspedaal extreem diep induwen alvorens ik kan schakelen. Betekent dit dat de ontkoppeling versleten is of kan deze bijgesteld worden ?

5 reacties


Deutz D40 - elektrisch schema Deutz D40.2

Beste Deutz fans,
Ik heb deze week een D40.2 gekocht, deze is gedeeltelijk gerestaureerd, alleen de bekabeling moet nog worden aangesloten.
Zijn deze kabelbomen compleet te koop of moet ik die zelf gaan samenstellen?
Zijn er duidelijke elektrische schema's van de electra van de D40.2 en waar kan ik die vinden?

Hoor heel graag jullie reactie

5 reacties


Deutz D40 - Trekt niet op met koppeling los laten

Deutz d40 komt niet op gang als je koppeling los laat naar paar tellen gaat die op handgas wel vooruit. Niet snel maar rolt wel. Op voetgas reageert die niet de moter maakt wel touren brengt niet over op de wielen. de moter loopt verder niet beroert. Koppeling werkt volgens mij normaal

Wie kan me helpen al vast bedankt

13 reacties


Deutz D40 - Restauratie van 15 jaar oude deutz

Hallo ik heb een vraag over de deutz D40. 2.
15 jaar geleden toen ik heel klein was heb ik in een rare bui de sleutel van de deutz weggesmeten..
Helaas hebben we die niet meer gevonden.
Nu 15 jaar later als ik wat ouder Ben en die deutz zo zag staan zo ik hem graag restaureren tot ons een famillie stuk
Mijn overgrootvader heeft dit gekocht voor opde boerderij bij ons en is dus belangrijk voor ons
Tot zover de inleiding😅
Mijn vraag nu eigenlijk
Hij werkte nog als we de sleutel niet kwijt waren dus veel is er niet mis.
Mijn vragen zijn : zou ik dit als 16jarige met mijn vader die niet veel kennis heeft van restaureren zelf kunnen doen met de hulp van internet, YouTube en wat raden jullie aan wat ik zeker moet bekijken, wat belangrijk is, wat ik beter zou vervangen.
Voor nog wat extra info
Dit pracht exemplaar heeft maar 2300 uren
Ik hoor er graag reactie op
Mvg maxile

12 reacties


Deutz D40 - Revisie deutz motor

Beste mensen

Ik heb een deutz d40.2 waarvan de motor in revisie is. Ik heb een prijs gekregen van max 3000€ zonder de mazoutpomp te reviseren. Allemaal met originele stukken. Geen Chinese brol.
Is deze prijs ok?

4 reacties


Deutz D40 - Vervangen V-snaar oliepomp D40 (hydrauliek)

Onlangs is bij mijn DeutzD40 de V-snaap van de hydauliekpom geknapt. Daardoor werkt hef/hydrauliek niet meer. Nieuwe snaar besteld en ik dacht die leg ik er even op....Maar ik krijg 'm simpelweg niet om de 2 poelies. Ik leg de snaar om de onderste grote poelie en kom dan om 'm op de poelie van de pomp te krijgen een 1 a 2 cm tekort. De pomp kun je wel licht kantelen, maar dat is niet genoeg om 'm erop te krijgen.
Ik gebruik exact dezelfde snaar als dat erop zat (dus de maat moet kloppen).
Iemand enig idee hoe ik het wel moet doen?
(zelf al zitten denken om de complete pomp te demonteren of al het plaatwerk eraf, zodat je er beter bij kan, maar wellicht heeft iemand de gouden tip 😉

1 reactie


Deutz D40 - Kappen en spatborden verschil met 5505

Goedenmiddag,

Weet iemand of de kappen en spatborden van een d40s hetzelfde zijn als van een 5505?

Alvast bedankt!

5 reacties


Deutz D40 - Hefmast achter een D40?

Bij mijn zoektocht naar een iets grotere trekker is nog niet direct iets uit de bus gevallen, dus ga ik hier even te rade. Volgens de specs kan zo'n D40 1500 - 1750kg heffen, aan de kogels dus wel. Neem nu dat ik daar een hefmastje in leg, en dat die nog eens zo'n 700kg gewicht op de lepels liggen heeft, is dat nog praktisch doenbaar? (zonder dat ik er nog een D40 op de neus moet leggen om bestuurbaar te blijven? Ik zoek een hobbytrekker maar ga ook een nieuwbouw zetten en dan is het wel handig als je wat hoger zit dat je niet elke steen omhoog moet gooien, idem met mortel en een sporadische ligger. Of ga ik toch maar beter wat zwaarder (type 6806 ...) ? Iemand ervaring met heffen met een D40? Ik heb nog wat zitten dromen van een voorlader ook, maarja, een beetje tractor met een 'deftige' voorlader kost ook al wat. Ik zag nog een Case 685 te koop staan met deftige voorlader, maar de prijs was er ook naar en blijkbaar zijn die 685 niet allemaal even betrouwbaar...

16 reacties


Deutz D40 - d40.2 motor uitbouwen

Ik ga de motor binnen steken voor te reviseren. nu alles is los en trek ik de motor naar voor. Is het normaal dat de koppeling mee komt? Ik veronderstel van wel. maar ik trek een as mee uit de versnellingsbak. Is dit normaal? en hoe lang is deze zo? Graag snel tips.

5 reacties


Deutz D40 - Uitbouw injectiepomp Deutz D40

Injectiepomp moet gereviseerd worden. Op de pomp zit een flens en op die flens is het tandwiel gevezen met drie bouten. De drie bouten zijn eraf en het tandwiel is los. De flens zit dus nog aan de pomp, maar de flens kan niet door de opening van de injectiepomp. De flens moet er misschien af, maar op welke manier?

3 reacties


Deutz D40 - Geen stoplichten?

Voor ik naar de keuring ga met den Deutz, even de lichten getest, pinkers heb ik nog steeds niet, maar de remlichten werken ook niet. Mijn eerste vraag is, zitten er wel remlichten op zo'n D40 van 64? Ik vermoed van wel, ondertussen via lokale deutz dealer een nieuwe remlichtschakelaar gehaald, maar, rara, de veer is enkele centimeter korter... dus die veer zit gewrongen rond de grotere veer van de remmen... iemand een tip? en hoe sluit ik aan, ik vermoed een voeding en dan 1 draadje naar achterlicht?

van mijn handrem zijn de onderste tandjes afgebroken, dus die pakt ook niet, al wat rondgekeken maar ik vind niet direct zo'n nieuw goed stuk... moest iemand iets liggen hebben 😉

deksel van de boite lekte wat olie, ik kon zomaar 2 bouten aanspannen, maar bij de een andere losse bout bleek deze geen draad meer te pakken. hij draait dus 'zot' zoals wij hier zeggen. hoe kan ik dat oplossen? olie gepeild en stond wel iets boven de streepjes...

10 reacties


Deutz D40 - Speling Stuurhuis afstellen hoe ?

Ik ben bezig aan de restauratie van een Deutz D40.1S en heb hiervan het stuurhuis nagekeken er zat namelijk een lager kapot waardoor er veel speling was en het stuur stroef draaide. nu alles weer samen zit heb ik nog steeds redelijk wat speling.Er was bijna geen slijtage zichtbaar op het worm en tandwiel,hoe zou ik deze kunnen wegwerken ?
Heeft iemand hier ervaring mee. Het stuurhuis is van zf-gremmer type GD28 en wordt ook gebruikt op een d50.1S en D5505.
Ik voelde onlangs aan het stuur van een D5505 en daar was een soort voorspanning voelbaar ik zou dit graag ook willen bekomen.

Bedankt

4 reacties


Deutz D40 - hendel pinkers en bijstellen remmen

Na een proefritje met een D6006 gisteren vandaag een D40.2 van '64 gaan bekijken en even mee gereden. banden achter zijn nieuw, voorbanden lichte scheurtjes maar valt nog mee, wielen opnieuw geverfd, hef en cardan werken, spatborden staan nog mooi vast (in tegenstelling tot gisteren) kortom, een leuk trekkertje, even mee gereden en remt ook 'goed'. Nu heb ik op 2 plaatsen een drupje olie gevonden nl, achteraan vanonder tussen de 2 achterwielen aan dat deksels, hing er aan de boutjes een drupe (hydrauliekolie?) en dan vooraan, kant uitlaat, voor de uitlaat zit de pomp denk ik, dan heb je de uitlaatpijp en dan daarna zit nog een rond ding (startmotor?) daaronder hing aan het blok ook een drup. ik vermoed gewoon wat 'ouderdoms' lekkage? koppeling moest vrij ver komen om aan te grijpen, maar ik weet niet in hoeverre dit normaal is of af te stellen valt. Oja, nog 1 dingetje, trekker komt uit Frankrijk, er zijn douanepapieren bij, maar heb ik daarmee genoeg om hem in België in te schrijven? een gelijkvormigheidstattest zit er (weeral) niet bij.

Graag jullie opmerkingen 😉

22 reacties


Deutz D40 - Bosch lijn pomp moet daar olie op en welke en hoeveel

Bij een bosch lijn pomp moet daar olie ingedaan worden om te smeren of waarom dient die voorkamer met vulstop vanboven een bosch Pes pomp 3 cilinder van een deutz

2 reacties


Deutz D40 - Aandraaimoment kopbouten klepspeling f3l712

Hallo,
weet iemand het aanhaalmoment van de kopbouten voor een Deutz f3l712,
en de klepspeling? Moet er ook een koppakking tussen de cilinder en kop of is dit ijzer op ijzer?
Alvast bedankt

8 reacties


Deutz D40 - Start probleem. Mazoutpomp ontluchten?

Ik heb een probleem met te starten. Ik krijg geen mazout aan de injectors. Hoe ontlucht je de pomp?
Ik heb ook gezien dar er geen olie meer op depomp zit. Welke olie is dat?
Als ik de pomp eraf neem voor revisie. Heeft iemand de instructies voor het terug plaatsen van de pomp? Iemand een idee wat de kost ervan zou zijn ongeveer?

18 reacties


Deutz D40 - Blijvende hefproblemen deutz oltimer

Hallo

ik ben bezig aan een deutz d40.1s.
De tractor kan een gewone schovel (+-600kg) maar enkele centimeters opheffen bij vol gas, zodra ik de gas los zakt de hef weer. ik heb ondertussen de pomp al vervangen en de filter achteraan vernieuwd. het overdrukventiel heb ik open gedaan en een rondsel bijgestoken zodat de veer meer onder spanning staat. als het ventiel in de middenpositie gezet wordt blijf de schovel wel op die enkele centimeters gangen.
zou iemand mij raad kunnen geven ?

mvg.

15 reacties


Deutz D40 - 1S Uitleg over dasboard functies

Zie bijgaande foto van het dashboard van mijn pas aangeschafte D40 1S.
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om mij wat op weg te helpen?
- Contactslot heeft 4 standen. 0, 1, 2, 3. Waar zijn die voor? Niet voor de verlichting volgens mij, want daarvoor zit een apart knopje aan de zijkant.
- Waarvoor zijn die drie wipschakelaars?
- Wat hoort daar in dat open ronde gat links te zitten?
- Waarvoor is dat kleine ronde gat, rechts van het onderste wipschakelaartje?

Fijn als iemand zou kunnen helpen!

3 reacties


Deutz D40 - ik heb een deutz d 40s gekocht en hij lekt dissel bij de brandstof pom lekt hij dissel

Kan je een brandstof pom makkelijk uit mekaar halen en repareren ?

2 reacties


Deutz D40 - Hefinrichting gaat onbelast direct naar hoogstepunt

Beste tractorfans,

Ik heb een Deutz D40.2 uit 1962. Echter vanaf ik deze trekker start gaat de hefinrichting direct naar het hoogste punt, ongeacht de stand van de bedieningshendel van de hefinrichting. echter wanneer ik op de heflatten van de tractor sta (80 kg gewicht) dan zakt de lift wel en "luistert" ze ook naar de stand van de bedieningshendel.. Ik heb gezien dat er van de vorige eigenaar een andere (niet originele) bevestiging van de topstang gemonteerd is... weet er soms iemand of er een vermoedelijke bedieningsstift van de "dieptecontrole" achter deze niet originele bevesting zou zitten??

Alvast dank voor de eventuele tips!!

2 reacties


Deutz D40 - Afmetingen v-snaar deutz D40 met f3l912

Hallo, ik heb op onze camping in Frankrijk een Deutz D40 trekker met een F3l912 motor.
Na veel moeite en het vervangen van een cilinder hebben we deze weer aan de praat gekregen maar helaas mist de v snaar naar de luchtkoeling.
Ik heb op onderdelensites gekeken maar kan niet echt vinden wat de maat van die snaar is
en helaas ben ik in Nederland en kan ook niet de lengte meten met een touwtje oid.
Is er toevallig iemand op dit forum die zo'n trekker heeft en de maat van die snaar weet?
Ik zou daar echt ontzettend mee geholpen zijn!

6 reacties


Deutz D40 - Gezocht: plaats aansluiting toerentellerkabel aan motor

Sinds kort stelt het volgende probleem zich: op een Deutz D40.2 met F3L712 motor heb ik geen werkende toerenteller. Bij het openen van het instrumentenbord zie ik dat er geen toerentellerkabel is aangesloten op de toerenteller, er is zelfs geen kabel aanwezig.... Nu ben ik reeds aan het speuren geweest waar er eventueel een aansluiting voor de toerentellerkabel aanwezig zou zijn op het motorblok. Echter vind ik geen aansluiting, of haakse aandrijving met aansluiting voor de toerentellerkabel? Kan iemand soms helpen waar men de kabel moet aansluiten?

2 reacties


Deutz D40 - Deutz D40 koppeling ligt erachter weg.

Haal deutzers, we hebben hier een Deutz D40 Met het staan
Een oud gebakje waarvan alleen het motorische gedeelte het nog doet. Nu ligt van het een op het andere moment de koppeling erachter weg. Pedaal kan je gewoon soepel intrappen maar doet niets. Schakelen op toeren gaat nog wel gewoon. Zit er binnen of achter de beplating toevallig ook een veer die los geschoten kan zijn of is het een ander euvel?😬😬

1 reactie


Deutz D40 - Deutz D40 koppeling ligt erachter weg.

Haal deutzers, we hebben hier een Deutz D40 Met het staan
Een oud gebakje waarvan alleen het motorische gedeelte het nog doet. Nu ligt van het een op het andere moment de koppeling erachter weg. Pedaal kan je gewoon soepel intrappen maar doet niets. Schakelen op toeren gaat nog wel gewoon. Zit er binnen of achter de beplating toevallig ook een veer die los geschoten kan zijn of is het een ander euvel?😬😬

2 reacties


Deutz D40 - hoe zet je de aftakas van een deutz d40s aan?

Hoi, wij hebbe al een tijdje een deutz d40 in de schuur staan waar we eigenlijk vrij weinig mee doen als alleen rondjes rijde.. nu heb ik echt een hele simpele vraag..maar ik krijg het echt niet gevonden... hoe zet je de aftakas van deze trekker aan? het is een deutz d40S

4 reacties


Deutz D40 - hendel hefdeksel

Hallo, weet iemand waarvoor de hendel links in de hefdeksel voor dient?

11 reacties


Deutz D40 - d 40.2 ontluchten

Tank leeg gehad. Nu startprobleem. Type is zonder opvoerpomp. Leidingen bij verstuivers los gehad; geeft geen brandstof. Aanvoerleiding naar pomp geeft brandstof naar pomp. Kennelijk moet pomp ontlucht worden. Geen idee wat ik daarvoor moet losdraaien. Graag reactie. Mvg., Dick

4 reacties


Deutz D40 - Zweefstoel

Heeft er iemand een idee waar ik tweedehands de onderdelen voor een zweefstoel kan vinden?
Alvast bedankt voor de moeite!

5 reacties


Deutz D40 - hefproblemen

Ik heb onlangs een D40 gekocht, de hef blijft in de hoogste staan, hij zakt wel als de tractor uitstaat maar kan verder niet worden bediend. Ik heb het retourfilter al vervangen, de olie bijgevuld, weet iemand hoe dit op te lossen?

9 reacties


Deutz D40 - drukgroep

Hallo mensen Weet iemand van jullie welk type drukgroep in een D40.2 zit met een 3FL812 motor?
Kan ik erachteraan gaan zonder eerst alles uit elkaar te halen.
Bvb dank Wiel

2 reacties


Deutz D40 - chassisnummer

Waar staat het chassisnummer van een Deutz D40S en hoe kan ik het bouwjaar vinden. Gr. Wim.

39 reacties


Deutz D40 - chassisnummer

Waar staat het chassisnummer van een Deutz D40S en hoe kan ik het bouwjaar vinden. Gr. Wim.

0 reacties


Deutz D40 - brandstof pomp blijft hangen wat te doen?

Bij mijn deutz blijft de brandstofpomp hangen hij loopt dus op in de toeren als ik hem koud start ik heb hem al doorgesmeerd maar het blijft gebeuren weet iemand wat tedoen?

10 reacties


Deutz D40 - Hef zak niet

Ik heb laats een deutz D40 (weet niet of het een l of s is)en er zat geen hydraulische olie in, nu hebben we er nieuwe in gedaan maar als de hef helemaal omhoog staat zak hij eerst wel een stukje maar heel langzaam en halverwege stopt hij weer. Bij hogere toeren zakt de hef helemaal niet meer. Is dit normaal, als een hef onbelast is?

25 reacties


Deutz D40 - Welke lagers in deachterbrug D40.4

Hallo mensen
Kan iemand van jullie mij vertellen welke lagers in de achter as zitten van een d40.2 en als het kan welke dicht ringen bvb dank.
Wiel
Ps eventueel waar ik het te weten kan komen.

3 reacties


Deutz D40 - mazoutpomp

Hallo,

ik starte overlaatst onze deutz d40, hij ging direct volle toeren en ik kreeg hem niet meer stil. ik heb dan de brandstoftoevoer naar de mazoutpomp geblokeerd en dan viel hij stil.

later probeerde ik het terug en was hetzelfde probleem.

weet iemand wat dit probleem is en hoe het kan verholpen worden?

Iemand zei mij al dat het iets met de mazoutpomp te maken heeft?

mvg Jonas

2 reacties


Deutz D40 - aftakas dichting

Hallo
ik ben een deutz D40.2 aan het opknappe maar ik wil nu de aftakas dichting vernieuwen maar hoe moet je die aftakas los krijgen? moet je die via de transmissie naar buiten kloppe of moet je alleen dat dekseltje van buitn eraf helen waar de dichting in zit??

20 reacties


Deutz D40 - Startproblemen Deutz D40L 1963

We startproblemen met onze oude Deutz.
Ik heb er een nieuwe accu opgezet, gloeibougies gecontroleerd en brandstof toevoer nagekeken.
Vanaf de brandstoffilter komt er een redelijke straal brandstof maar bij de leiding bij de verstuiver twijfel ik of daar voldoende komt? Hoop dat het de brandstof pomp niet is. Er komt wel een beetje onverbrande brandstof uit de uitlaat tijdens/ na het starten. Als je een beetje starthulp inspuit doet hij ook wel een paar slagen maar stopt zodra dat weg is. In de late herfst goed lopend weggezet.

Heeft iemand een goede tip voor mij hierover?

17 reacties


Deutz D40 - stuurhuis

We hebben een deuts d40s staan
Alleen er zit speling op het stuur
Hoe kun je dat maken of moet er dan een nieuw stuurhuis in

Alvast bedankt
Jd3140

6 reacties


Deutz D40 - versnellings bak

Hallo
ik heb een deutz D40 staan maar als je in 1e of 2e versnelling rijdt dan schiet hij altijd in neutraal, in 2e kan je hem tegen houden met de hand maar in eerste niet weet iemand hoe dat komt of kan komen??

7 reacties


Deutz D40 - S Ben op zoek naar een onderhaak (zwaailat)

Zie boven

7 reacties


Deutz D40 - onderhaak zwaailat

Weet iemand of er de mogelijkheid bestaat een onderhaak cq zwaailat te monteren op een D40 S?? zo ja ik ben op zoek naar zo'n exemplaar

5 reacties


Deutz D40 - hefproblemen

Hallo, ik heb een Deutz D40 uit de jaren 60. Ik heb terugkerende problemen met de hefinrichting. Bij het starten van de trekker gaat de hefinrichting automatisch omhoog terwijl de hendel op nulstand staat. Hoe kan ik dit verhelpen? En zo nu en dan als er iets in de hef hangt en de hef op de hoogste stand staat dan produceert de hefinrichting een sissend geluid. Als je de hendel dan even iets naar beneden doet is het weg. Wat is hier de oorzaak van en hoe kan ik het zelf oplossen? Wie kan mij adviseren. Dank Erwin

12 reacties


Deutz D40 - Selfmade cabine

Hallo mensen, ik zou me heel graag zelf een cabine maken/ lassen voor mijn oldtimer tractor Deutz D40, is er iemand die een voorbeeld of iets dergelijks liggen heeft? Eventueel een werktekening is ook prima uiteraard. Alvast bedankt.

4 reacties


Deutz D40 - sissende hydroliek

Bij koude motor maakt mijn hydroliek een luid sissende geluid welk onmiddelijk ophoud als ik de frontlader of achterste hef omhoog laat gaan en weer start als ik niet meer hef.... Iemand een idee wat dit kan zijn??? Is het normaal?

5 reacties


Deutz D40 - Kaal schuren motor

Beste Trekker fanaten,

Ik ben bezig met het restaureren van een d40l,

Ik wil de cillinders er niet afhalen omdat het geheel super loopt. Heeft iemand een idee om het motorblok weer mooi te maken met een speciaal goedje of gereedschap. Ik kan niet bij de ribben met een staalborstel en afbijt helpt niet.

Ook heb een nieuwe grill gekocht maar deze blijkt bovenaan te groot te zijn iemand een idee hiervoor.

Een gouden tip is welkom

Ate Monsma

14 reacties


Deutz D40 - olielek dieselpomp

Als ik de olie bijvul op mijn diesel pomp van mijn D40 (met FL812 motor)dan loopt hij er via een gaatje aan mijn membraampomp er grotendeels weer uit voordat hij aan de niveauplug komt.... Is dit een bekend probleem? Is er dan een lek aan het kleine membraampompje of ergens aan de grote dieselpomp?? Ik weet namelijk niet of de kleine pomp ook zijn smering krijgt via de olie van de grote dieselpomp... Kan iemand me hiermee helpen?

4 reacties


Deutz D40 - oliedruksensor

Hoi,
Ik heb een D40 1S met een 812 motor, vooraan het blok rechts boven het grote vliegwiel zit een gat van M18 denk ik, ik vermoed dat dit van een oliedruksensor is, maar daarvoor is het te groot, en dan zou de olie er wel uitgelopen hebben denk ik, weet iemand waarvoor het is?

7 reacties


Deutz D40 - kopbouten

Kan iemand mij vertellen wat het moment is van de kopbouten van f3l812 motor van een deutz d40.2

5 reacties


Deutz D40 - Groen lampje...

Miss een hele domme vraag maar op mijn oldtimer Deutz D40 brandt er een tijdje op de urenteller een rood lichtje onderaan, weet iemand waar dat voor staat? Ik weet nu wel dat een rood lichtje niet veel goeds voorspelt maar toch zou ik graag geweten hebben waar ik speciale aandacht moet aan besteden.

7 reacties


Deutz D40 - origineel ralkleur van een deutz d40

Onlangs heb ik een deutz d40 van het jaar '64 op de kop kunnen tikken, nu zoek ik de juiste ralkleuren van het rood en het groen, dank bij voorbaat

6 reacties


Deutz D40 - drukgroep afstellen

Heb de 2 platen vernieuwt en nu nog de afstelling waar vind ik die of wie weet het

2 reacties


Deutz D40 - drukgroep dubbele koppeling afstellen

Ik heb de rij en aftakas koppelingsplaat vervangen en zoek nu de afstelgegevens van de drukgroep de vingers enz.

2 reacties


Deutz D40 - zekeringen

Heeft iemand een schema van de zekeringen die in een deutz d40 zitten. kleuren volgorde. bij mij is er namelijke een uitgevallen en ik weet niet welke kleur het was.

5 reacties


Deutz D40 - Sissende lift

Hallo,
Als ik bij de onze Deutz de lift helemaal omhoog doe en er hangt iets zwaars aan (bijvoorbeeld de hakselaar) dan maakt de lift een sissend geluid. Gaat hij dan in overdruk? kan dit kwaad en is er een simpele oplossing?
mvg,
Alexander Segers

7 reacties


Deutz D40 - rijden zonder hydroliek pomp

Hallo

is het mogelijk om met een deutz d40 te rijden waarvan de hydroliek pomp (ik denk dat dat het is) te rijden.
De V-Snaar er naartoe is eraf gegaan en nu heb ik nog geen nieuwe maar kun je eigenlijk zonder die snaar rijden.(de latten raken de grond niet)
EN hoe kun je zon snaar er het makkelijkste opleggen.
moet je dan misschien iets losdraaien ofzo?
ik hoor het wel

5 reacties


Deutz D40 - Knipperlichten

Hallo,
Ik zou graag knipperlichten op mijn Deutz D40 zetten (ze staan er al op, maar ze moeten aangesloten worden.) Ik heb vandaag een knipperlichtrelais en schakelaar gekocht. Op de relais staan 6 pinnetjes: 49, C, 49a, C3, C2, 31. op de schakelaar staan er ook 6. weet iemand hoe ik deze moet aansluiten? moet ik vanaf de zekering eerst de schakelaar of eerst de relais zetten? Grtjs en alvast bedankt

3 reacties


Deutz D40 - Gouden roset op motorkap

Weet er iemand waar ik goedkoop aan een gouden roostertje kan geraken om op mij deutz D40 te monteren. Ik vind ze op het internet voor 20 euro (wat ik al veel geld vind) maar daar moeten dan nog verzendingskosten van om en bij de 8 euro bijgerekend worden. Dan is dat 28 euro voor een stukje ijzer, dat gaat er een beetje over. Heeft er iemand toevallig nog eentje liggen (moet niet perfect zijn) of weet er iemand een winkel in België (regio Mechelen) waar ik het kan kopen?
grtjs

9 reacties


Deutz D40 - verf

Beste,
Wie weet er waar ik gemakkelijk groene en rode verf voor de Deutz D40 kan bestellen in België? want blijkbaar nog niet zo evident. Ik had gemaild naar agrotechnieken Verstraeten, maar die reageren blijkbaar (nog) niet.

8 reacties


Deutz D40 - handboek

Heej

ik heb een vraag weten julie meschien ergens waar je de Handleiding of folders van een Deutz D40 of Deutz 40L kan vinden..? het liefst in het nederlands.

3 reacties


Deutz D40 - Vraag over Olie + plamuren

Eigenlijk heb ik 2 vragen:
1) Is het normaal dat de motorolie van mijn deutz D40 nog steeds doorschijnend is zoals nieuwe olie? Ze zit er ondertussen toch al een tijdje op en bij de andere traktor ziet ze metteen zwart. Ik heb de olie er wel zelf niet opgedaan, dus ik kan niet zeggen welke er op zit.

2) In de zomer zou ik diezelfde Deutz D40 opnieuw in de verf willen zetten, maar er zitten nogal wat gaten in het plaatwerk. Zou ik die gaten (max 1cm diameter) kunne plamuren en waar kan ik dat product kopen?

grtjs: Alexander Segers

12 reacties


Deutz D40 - Elektro

Beste,
Ik heb dit jaar een Deutz D40 gekregen van een landbouwer op rust. Jammer genoeg heeft de traktor nogal wat meegemaakt en is de elektronica een puinhoop geworden. Kan iemand mij een beetje uitleg geven hoe ik de pinkers terug opnieuw kan aanleggen en heeft er mischien iemand een overzichtje van welke zekering welke functie heeft?
mvg Alexander Segers

5 reacties


Deutz D40 - RAL-codes

Hallo allemaal,

Ik ben even een hoop informatie aan het verzamelen voor het opknappen van mijn D40.

Heeft iemand de Ral-codes voor een Deutz D40.2?

2 reacties


Deutz D40 - Opknappen

Hallo allemaal,

Mijn vader heeft in 1964 een Deutz D40.2 gekocht en deze rijdt nog steeds bij ons in het veld. Deze Deutz zal ook nog zeker nog jaren hier blijven rijden.

Ik wil hem nu eens flink gaan opknappen zodat hij er weer als van ouds uitziet.

Wat ik me uit het verre verleden nog kan herinneren is dat er destijds een revisie versnellingsbak in is gekomen. Deze was toen niet exact de zelfde met als resultaat dat de Deutz nu iets langzamer rijdt. Op de originele bak zat een pook met een platte pookknop op en op de huidige bak zit een pook met een bolknop er op.

1) heeft iemend iedee wat ik kan doen om de versnelling weer naar vanouds te herstellen?
2) De spadborden wil ik waarschijnlijk gaan vervangen. iemand iedee waar ik andere kan krijgen?
3) iemand tips voor het in orde maken van de motorkap (kleine deukjes verwijderen en een lelijke plek verwijderen).

Alvast bedankt,

Kees-Jan

Oh ja, hoe kan ik hier foto's uploaden? Kunnen jullie alvast zien hoe hij er nu uit ziet.

13 reacties


Deutz D40 - Bouwjaar en gebruiksaanwijzing

Hallo,

We zijn sinds kort in het bezit van een Deutz D40.
Het chassisnr = 7861/859. Kan iemand mij vertellen wat exact het type en bouwjaar is en waar een gebruiksaanwijzing te krijgen is ?

Alvast bedankt voor de moeite.

Groet,

8 reacties


Deutz D40 - Stoeltje voor passagier

Hallo, heeft er van jullie soms een foto van een houten zitbankje dat men kan plaatsen in de "bijzit beugel" op het spatbord van een tractor, in mijn geval een Deutz D40. Ik zou jullie erg dankbaar zijn.
Groeten, Johan

3 reacties


Deutz D40 - Vooras Deutz D40

Hallo mensen, even een vraag..ik bezit een Deutz D40 en op de vooras zit er speling, niet op het scharnierpunt maar in de lengterichting ( als je begrijpt wat ik bedoel )daar waar de vooras verbonden is met de chassis, er is zo'n paar cm speling op, hoe kan dit verholpen worden?

7 reacties


Deutz D40 - Type deutz D40

Hallo mensen, ik heb een aantal weken terug een Deutz D40 aangeschaft, nu heb ik al veel gelezen over Deutz en ik heb al gemerkt dat er verschillende types D40's bestaan. Hoe kom ik nu te weten welk type ik heb?
Groeten, Johan

6 reacties


Deutz D40 - onderhoud

Zoek alle info ivm hydraulisch onderhoud voor mijn hefwerktuig, zoals gebruikte olie.
Eveneens welke olie de motor mag hebben, hoe onderhoud wordt gedaan, welke oliefilter,etc.

4 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz machines