Foto van: deutzd501s

Deutz D50

Foto’s
85
Video’s
1
Topics
20

Documenten

Deutz D50 - D55

34 pagina’s, 14.83MB

Deutz D50

42 pagina’s, 4.49MB

Informatie over de Deutz D50

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D50.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D50, gezamenlijk zo&apos;n 565 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz D50 - Zoek een Bouwjaar van een Deutz d50

Ik zoek het bouwjaar van de Deutz d50. Het type nummer is 3048163/66

1 reactie


Deutz D50 - Opnieuw Spuiten.

Hallo ik wil mijn deutz d50s graag laten spuiten weet iemand een goed spuitbedrijf in de omgeving van zwolle? En wat gaat me dat kosten. als zij alles ook moeten schuren.

4 reacties


Deutz D50 - Vacuüm pomp op trekker

Hallo ik heb een deutz d50s nu is er links stukken uitgeslepen nu is mij wel eens verteld dat hier waarschijnlijk een vacuüm pomp op heeft gezeten zou dit kunnen en zo ja wat voor soort pomp hoort er op.

4 reacties


Deutz D50 - hef is niet goed.

Hallo de hef werkt nog steeds niet goed heb een nieuwe oliepomp er op gezet en een nieuwe hefmanchet kering. alleen als ik gas geef op de weg gaat de hef omhoog en als er een machine inhangt danst die heel erg in de hef en hij blijft maar olie pompen waardoor de pomp warm word en kapot draait. wat kan het probleem nog meer zijn?

3 reacties


Deutz D50 - kering vervangen.

Hallo heb van het weekend de hef manchet los gehaald omdat de hef niet op druk kon blijven en hij als je er niks in had hij helemaal omhoog ging. nu heb ik alles los en heb ik gezien dat de hele kering weg is. nu zoek ik een nieuwe heb het mechanisatie bedrijf al gevraagd maar die kunnen die niet bestellen. weet iemand dus waar ik die kan krijgen of eventueel iemand met een sloper. met vriendelijke groet marwin.

22 reacties


Deutz D50 - koppeling werkt niet meer deutz d50

Als ik bij m'n trekker (deutz d50.1s) de koppeling intrap ontkoppelt hij niet , bij het intrappen voel ik wel weerstand , volgens mij is de drukgroep nog goed , wat zou dit kunnen zijn ?

8 reacties


Deutz D50 - contactslot doorgebrand

Hallo, Ik heb het contactslot van mijn net aangeschafte deutz moeten vervangen. Nu had ik alles goed aangesloten. Verlichting werkte en hij kon via gloeistarter de startmotor rondgooien. Nu was ik dus klaar om de tractor te starten en begon te gloeien. Maar nu is mijn contactslot doorgebrand bij de kabelschoentjes van de voeding en doorvoer naar de gloeistarter. Weet iemand wat dit kan zijn. Denk nu dat het oude contactslot ook zo op zn einde is gekomen.

12 reacties


Deutz D50 - wie weet meer over d50.1s

Hallo heb zelf een deutz d50,1s staat hier ook op de site de 15 t/m de 20 onder d50. nu had ik een vraagje weet iemand hoeveel hiervan gemaakt zijn of ongeveer want heb wel eens gehoord dat dit een vrij apart ding is die je niet heel veel tegenkomt. en wat zou zoiets als dit ongeveer kunnen opleveren. wil het eerst nog niet verkopen denk ik maar ben wel benieuwd. mvg marwin

19 reacties


Deutz D50 - 18 km uitvoering

Hallo ik heb een deutz d501s met een 812 motor en een zf bak
deze trekker is de 18 km uitvoering dr zijn ook d50's met een 28 km uitvoering. Is dit makkelijk aan te passen?

13 reacties


Deutz D50 - waar staat de s voor in d50s

Hallo ik heb een deutz d50s en vroeg me af waar die s voor staat weet iemand dat want ik heb al verschillende dingen hier over gehoord.

6 reacties


Deutz D50 - plaatwerk en andere onderdelen deutz d50.1s

Hallo.
ik heb een deutz d50.1s en het plaatwerk zou ik graag nieuw willen hebben ik zoek dit maar kan dit nergens vinden. weet iemand wat. ook andere onderdelen voor bijv motor of iets anders wat bij een deutz d50.1s hoort. dus graag alles aanbieden. bij voorbaad dank

7 reacties


Deutz D50 - onderdelen deutz d50s

Hallo ik heb een deutz d50s maar geen ondertrekhaak ik zag laatst op internet een filmpje van een deutz d50s met een zwenktrekhaak weet iemand waar zon een tekoop staat ik hoor graag ook als je andere onderdelen hebt voor dit type hoor ik het graaga ook plaat werk enzo.
mvg marwin

11 reacties


Deutz D50 - trage versnellingsbak

Ik heb een Deutz D50.1s, dus met de ZF achterbrug/hef/versnellingsbak. Toendertijd werden er een trage (max. 18 km/h) en snelle variant (max 28 km/h) geleverd. Dit verschil zit in een setje tandwielen. Nu wil ik van mijn trage bak een snelle bak maken. Is hiervoor dat setje tandwielen in de handel? Moet ik anders een andere versnellingsbak slopen? waar is dit te koop?

Alvast bedankt!
Peter

7 reacties


Deutz D50 - gezocht banden

Hallo ik zoek een paar goede tweedehands banden de maat is 420/85r30

18 reacties


Deutz D50 - slecht startend

Hallo ik heb een deutz d50s deze wil de laatste tijd steeds slechter starten weet iemand wat hier de oorzaak van kan zijn.
mvg marwin

33 reacties


Deutz D50 - hef problemen.

Hallo ik heb een d50s maar als ik er een poosje meegewerkt heb werkt de hef niet meer weet iemand mischien waar dat aan kan liggen grt marwin

4 reacties


Deutz D50 - sierlijsten en emblemen.

Hallo ik zoek alle sierlijsten voor mijn deutz d50s. ik heb zelf al wel wat gevonden zit alleen met het probleem er zit allemaal kleur verschil in de lijsten. weet iemand mischien een plek waar ik alle sielijsten opniew kan bestellen en waar geen kleur verschil in zit.

3 reacties


Deutz D50 - vraag over deutz d50.1s

Ik zoek voorspatborden voor mijn deutz wegens restauratie. breedte maat van de banden is 21 cm alvast bedankt

4 reacties


Deutz D50 - f4 /712 motor aansluiting dynamo etc

Ik ben op zoek naar een duidelijk bedradingsschema voor het aansluiten van onder andere een gelijkstroom dynamo aan een deutz d50 .
De bedrading is een warboel tussen startmotor en dynamo en accu .
een verwijzing naar een website is natuurlijk ook goed

1 reactie


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz machines