Foto van: LG0enga

Deutz F2L712

Foto’s
6
Video’s
0
Topics
4

Informatie over de Deutz F2L712

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de F2L712.

Ervaring

Er is één lid die 11.000 draaiuren ervaring heeft met deze machine. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

De enige optie voor het aanduiden van mijn Deutz diesel die in de buurt komt is de F2L712, terwijl in mijn O&K shovel L5 uit 1970 een F2L912 motor is geplaatst.
Pluspunten
Altijd starten en direct lopen. Luchtgekoeld. Sterke dieselmotor. Makkelijk in onderhoud.
Minpunten
Het is een motor van 1970 en onderdelen zijn best schaars. Aanbouwdelen voor een shovel zijn nog lastiger te vinden omdat de meeste onderdelen voor tractoren zijn gemaakt.

Gebruikerservaring

De enige optie voor het aanduiden van mijn Deutz diesel die in de buurt komt is de F2L712, terwijl in mijn O&K shovel L5 uit 1970 een F2L912 motor is geplaatst.

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz F2L712 - Waar goede zuigers en bussen kopen voor een deutz f2l712

Hallo ik heb een deutz f2l712 motor uit elkaar liggen waar ik graag nieuwe zuigers en bussen opzet ,maar orgineel zijn ze niet meer te koop . mijn vraag waar verkopen ze goede imitatie?

8 reacties


Deutz F2L712 - aftakas zit vast

Hallo,

De aftakas handel van mijn F2l712 is afgebroken, bij mij is alleen het staafje er nog. Deze zit alleen heel erg vast. Weten jullie een manier om deze weer gangbaar te krijgen?

Zelf had ik het idee de hele as uit de bak te halen. De aftakas dus vanuit de achterkant er uit trekken. Alleen ik weet niet of dit zomaar kan, en of ik deze er dan zo weer in kan steken zonder de hele bak open te maken.

Groeten,

Len

6 reacties


Deutz F2L712 - kreunend geluid bij weg rijden F2L712 motor

Hallo

Ik heb een kramer met een F2L712 deutz motor deze kreunt sinds kort als ik weg rijdt.
Als ik de koppeling in trap in zijn vrij dan is er geen bij geluid maar als ik hem dan in zijn versnelling zet of weg wil rijden dan kreunt hij totdat ik de koppeling helemaal los heb dan is die weer stil.
De koppelingsplaat en druklager zijn al vervangen.
Weet iemand wat hier de oorzaak van kan zijn.

M.V.G.
Harold

6 reacties


Deutz F2L712 - kilos aantrekken

Hallo,

ik ben bezig met een nieuwe koppakking te plaatsen in mijn deutz F2L712 maar weet er soms iemand op hoeveel kilo ik kopen weer moet vast trekken ?

MVG
Maarten

9 reacties


Foto’s

« Alle Deutz machines