Foto van: Kramer U800

Deutz Motoren

Foto’s
57
Video’s
1
Topics
10

Documenten

Deutz 912 913 motor werkplaatshandboek

433 pagina’s, 16.94MB

Informatie over de Deutz Motoren

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Motoren.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Motoren, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz Motoren - Iemand bekend met 1cil 2-takt diesel Deutz t1l 110

Iemand die weet in welke machines of toepassingen dit type motor is gebruikt?vind er niet veel over terug.starter is een soort inertiestarter. Je moet een veer opwinden door een hendel heen en terug te krikken. Start dmv een lont. Welk soort olie dien je te gebruiken hiervoor?

2 reacties


Deutz Motoren - Weet iemand toevallig of je aan de hand van het ingegoten nummer in het blok kan achterhalen wat voor motor het is?

Goedenavond,
Ik probeer te achterhalen wat voor type motor ik heb aangezien het type plaatje er later zelf op is geslagen….
Ik heb een nummer jn het blok gegoten staan net boven de plaats van het type plaatje dat nummer is 2238269r.
Zou graag zonder de kop eraf te Halen willen weten of dit een f6l bf6l 912/913 is.

Misschien dat iemand dit in een boek heeft staan ik heb geen idee.

Groet Martijn

14 reacties


Deutz Motoren - Onvoldoende druk op verstuiver

Beste leden
Ik ben momenteel bezig met een bouw compressor aan de praat te krijgen maar het lukt me niet het is een deutz 2 cilinder maar ik heb het brandstof systeem eens beken en de diesel komt tot aan de brandstof pomp maar komt er niet terug uit zou er iemand de oorzaak van weten ik zet hieronder nog een paar fotos
Alvast bedankt

5 reacties


Deutz Motoren - Knop onder mazoutpomp bij f1l812

Wie van de deutz-kenners weet waarvoor de trekknop dient onder de mazoutpomp bij een f1l812? Is die soms voor 'dubbel mazout' bij koude start?

3 reacties


Deutz Motoren - Verschil deutz bf6l 912 en bf6l 913

Wat is het verschil tussen een deutz bf6l 912 motor en een deutz bf6l 913 motor?

20 reacties


Deutz Motoren - Deutz f4l913 turbo word heet

Ik heb deze motor in een shovel liggen.
nu kan ik de hele dag pakken laden in de brandende zon en dan blijft de temperatuur onder de 90 graden.
maar zodra we ook maar de weg op gaan loopt de temperatuur al snel op naar de 120.
remmen zijn het niet omdat hij in het land dan ook hoog zou moeten oplopen

misschien weet jij het @RobDeutz104

5 reacties


Deutz Motoren - Demonteren brandstofpomp Deutz F6L912

Wij zijn bezig met een Deutz F6L912, maar krijgen de brandstofpomp niet los na het losdraaien van de bevestigingsbouten. Het pomphuis zelf kan wel worden bewogen maar iets op de as van de pomp blokkeert de doorgang. Er lijkt een hulpstuk voor nodig te zijn.

Wie heeft ervaring met het demonteren van een dergelijke lijnpomp?

Alvast mijn dank,

Kees

4 reacties


Deutz Motoren - deutz motor in fendt is zelfde als in deutz fahr of niet???

Beste,

Ik hoorde deze week dat de deutz motoren die bij fendt worden ingebouwd alleen specifiek volgens de specificaties door fendt opgelegd door deutz worden gebouwd. Volgens een fendt dealer mogen deze motoren niet door andere merken gebruikt worden. Sommige andere beweren dat deutz met een identieke motor is uitgerust als fendt... Waar of niet waar? iemand meer uitleg??

groeten

18 reacties


Deutz Motoren - motor deutz F3L912 GEN START NIET

Beste Leden ,
hopelijk ben ik op het juiste forum aangaande een generator van 32 Kva met een deutz motor typ :F3L912 GEN , dit is een generator met een computer gedeelte typ : Bernini design BE23 GEN-SET . het is infeitte al enkele weken geleden begonnen als ik wilde starten dat de aantrekspoel aan de dieselpomp het met moeite deed , maar een paar keer handmatig heen & weer te hebben gedaan sloeg de motor toch aan maar nu sinds gisteren heeft hij er de brui aan gegeven als ik het contact op 1 zet en laat de computer lopen om dan uiteindelijk hem te doen starten komt er al meteen op het display " STOP " nu is mijn vraag kan ik deze motor starten zonder het computer gedeelte te gebruiken zodanig dat ik kan weten wat er aan de hand is , als ik het moet gaan zoeken op het motorgedeelte of op de computer unit daar ik wel eens gehoord hebdat de computer ook problemen kan geven voor te starten , hopelijk kan er me iemand helpen of iemand me vertellen waar ik kan zoeken ,

14 reacties


Deutz Motoren - BF4L1011T

Hallo,
ik ben de verstuivers uit een Deutz oliegekoelde motor aan het draaien. Ik heb er twee uit maar de andere twee zitten muurvast. Ik spuit regelmatig in met WD40 want ze zitten vast in de schacht. Ik kan er geen slagtrekker opzetten omdat de wartel voor de hogedrukleiding aan de zijkant zit en niet boven op de verstuiver. Ik kan wel een bandenijzer onder de wartel zetten en zo wat kracht uitoefenen maar hiermee komen ze er niet uit. Het gaat om een BF4L1011T. Heeft iemand nog een handige tip om de resterende twee er nog uit te krijgen? Alvast bedankt,

10 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz machines