Foto van: oanejorrit12

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

Foto’s
895
Video’s
35
Topics
4

Informatie over de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Agrotron TTV 630.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Agrotron TTV 630, gezamenlijk zo&apos;n 1.022 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 - Potentiometer hefhoogte instelling hefinrichting defect

Hallo,

Bij de Deutz-Fahr Agrotron TTV630 van op mijn werk werkte de hefhoogte instelling niet meer. Na de printplaat voor de hefinrichting los te halen en de potentiometer voor de hefhoogte in te stellen door te meten is het duidelijk dat het daaraan ligt. Momenteel steekt er een andere printplaat van de deutz dealer in om verder te kunnen. Prijs voor een hele nieuwe print is meer dan €300. Nu vraag ik me af of iemand weet welke type potentiometer dit is en of ze ergens los verkrijgbaar zijn zodat ik een nieuwe op de printplaat kan solderen.
Alvast bedankt!

Mvg Siebe

siebe.pouls@hotmail.be

1 reactie


Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 - Ervaring en probleemgevallen Deutz ttv 630

Ervaring en probleemgevallen Deutz ttv 630
In onze regio in België heeft deze trekker eerder een slechte reputatie, door velen wordt gezegd : gewoon afblijven. De reden hiervoor zou de variobak zijn. Meer in specifiek een kroonwiel dat nog wel eens wou breken. Ook werd er hierbij een oorzaak gegeven/geroddeld, dat zijnde dat de invoerder deze motoren destijds nog al eens graag bijdraaide.
Wanneer we nu wat verder gaan (richting Duitsland,…) blijkt deze mening totaal te veranderen in de positieve richting, wat toch wel een opmerkelijk is.

Zijn er hier mensen die hier iets meer over weten of zelf goede of slechte ervaringen hebben laat het graag hier weten.

Deze vraag komt er omdat we zelf wat zijn aan het rondkijken en de combinatie van deze verhalen en het groot aanbod van laaguren ttv 630’ers toch wel aardig wat argwaan wekt.
(het enige probleem dat wel overal lijkt terug te komen in de actieve cabine vedering die nogal eens wou breken)

Alvast bedankt voor uw reacties.
Vriendelijke groet Gert

26 reacties


Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 - unieke portier cilindersloten gezocht

Ik ben op zoek naar cilindersloten voor de portieren van een agrotron cabine met unieke sleutel. Dit omdat iedereen met een deutz sleutel in min cabine kan. Eergisteren heeft een dief op min eigen erf mijn ingebouwde cb zender (president johnson 2) gestolen uit mijn deutz fahr TTV 630 terwijl de deuren vast waren. Blijkbaar had de dader een sleutel dat paste want de deuren zijn niet opengebroken.

Ook mijn vraag moesten jullie ergens in mijn buurt een verdachte cb zien opduiken zoals mijn model gelieve mij te contacteren.

Kristof Sichien
0498 90 70 74

Lokeren - Eksaarde in Belgie

12 reacties


Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 - de vooras

Best tf
weet iemand van jullie welk merk de vooras van een ttv 630 is ?

8 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz-Fahr machines