Deutz-Fahr Agrotron

Foto’s
476
Video’s
16
Topics
8

Informatie over de Deutz-Fahr Agrotron

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Agrotron.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Agrotron, gezamenlijk zo&apos;n 50 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz-Fahr Agrotron - Agressiviteit omkeer hendel aanpassen

Goedendag,

Is het ook mogelijk om bij een Deutz M625 de agressiviteit van de powershuttle aan te passen als gebruiker zijnde? De trekker schakelt aardig lomp, bij de nieuwere series weet ik dat dit wel mogelijk is. Alvast bedankt!

1 reactie


Deutz-Fahr Agrotron - Kan ik isobus werktuig functies toewijzen aan joystick en hoe?

Weet iemand of je Isobus werktuigen functies kunt toewijzen aan de joystick? 2014 Deutz-Fahr 7250 TTV met I-monitor 2 en 2009 Pottinger Torro 5700 opraapwagen. En als het mogelijk is hoe dat te doen? Zal wel handig zijn in ieder geval de knikdissel en pickup met joystick te doen.

14 reacties


Deutz-Fahr Agrotron - Load sensing werkt niet op Deutz-fahr 7250

Heb pas een Deutz-fahr 7250 TTV gekocht, als ik hem aan de opraapwagen zet werkt de load sensing niet maar als ik druk zet op een ander willekeurig ventiel werkt het wel. Wat kan dat zijn? Heb 2 andere Deutz-fahr TTV's waarbij de load sensing wel werkt aan de opraapwagen.
Alvast bedankt.

37 reacties


Deutz-Fahr Agrotron - Stikstofbollen van de voorasvering

Onze geveerde vooras op de 106 veert niet meer echt. nu dacht ik dat het 9/10 de stikstofbollen zijn. Weet iemand wat het ongeveer kost voor die opnieuw te laten vullen? En of je die er zelf af kunt halen? Wij hebben achter het rechter voorwiel een blok zitten met 3 stikstofbollen op.
mvg

26 reacties


Deutz-Fahr Agrotron - Werklichten monteren op de standlichten, komt geen elektriciteit toe

Hoi ik ben eigenaar van een deutz-fahr agrotron 85 maar nu zit ik met het volgende probleem, ik wil 2 werklichten op de standlichten monteren vooraan, nu komen er draden toe in de standlichten voor deze werklichten denk ik maar ik weet niet hoe je op deze draden elektriciteit kan zetten, misschien ergens een schakelaar bij zetten of relais?
iemand dat weet hoe ik dit probleem kan oplossen
Met vriendelijke groet Simon

9 reacties


Deutz-Fahr Agrotron - hydrauliek kruishendel

Goedendag,

Ik heb een deutz agrotron waarvan de kruishendel nogal zwaar gaat. Kan het zijn dat de kabels dan gesmeerd moeten worden? Zo ja, is dat te doen?

4 reacties


Deutz-Fahr Agrotron - airco valt uit

Ja hoor ik hoor hem al komen, met dit weer heb je geen airco nodig, maar daar gaat het niet om. Ben nu al even aan het sukkelen met de airco van onze mk2, is vorig jaar een nieuwe radiator ingekomen met nieuw gas en nu paar maanden geleden nieuwe thermostaat. Echter als de airco een half uurtje opstaat valt die uit en blijft die uit, zet je de knop een kwartiertje uit dan kun je hem weer voor 5 minuten aanzetten en dan valt die weer uit. Dit is zelf bij warme lucht, waardoor de vensters dan aanslaan. Wie weet wat dit kan zijn?

26 reacties


Deutz-Fahr Agrotron - verlichting

Bij ons heeft sinds deze week de verlichting van het klokje het begeven. zit hier een lampje achter of hoe kan ik dit oplossen?
mvg

5 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz-Fahr machines