Foto van: jordi 1455

Deutz-Fahr D 6007 C

Foto’s
45
Video’s
3
Topics
8

Informatie over de Deutz-Fahr D 6007 C

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D 6007 C.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D 6007 C, gezamenlijk zo&apos;n 280 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz-Fahr D 6007 C - Remstangetje kapot tussen pedaal en as onder cabine

Hallo
Van mn deutzje is het stangetje dat vanaf het pedaal naar die dikke as onder de cabine gaat vandaag gebroken. Van het linker pedaal. Ik kan hier zeer slecht bijkomen... Weet iemand hoe ik daar fatsoenlijk bijkom??

7 reacties


Deutz-Fahr D 6007 C - heft niet stationair

Hallo, mijn 6007c heft niet met stationair toerental, , en hydroliek werkt ook alleen vanaf ongeveer 1000 toeren......ik heb het hydroliekfilter al vervangen, en dat regelventiel dat onder de pomp zit schoongemaakt(ben de naam ff kwijt) verder smoortie wel goed af als ik met 1000 toeren druk opt ventiel zet.... sturen gaat wel mooi soepel. weet iemand wat het probleem kan zijn??

28 reacties


Deutz-Fahr D 6007 C - bus van steekas halen

Goedenmiddag

ik heb de remmen van men deutz 6007 uit elkaar gehaald alleen erzit hier een bus op om deze eraf te halen weet iemand hoe je dit doet??

alvast dank

6 reacties


Deutz-Fahr D 6007 C - Bovendashbord eraf, hoe moet dat?

Hallo, weet iemand hoe bij n deutz 07c die bovenste kunststof kap eraf moet, waar zegmaar de radio enzo inzitten? Ik wil namelijk werklampen aansluiten(voor onder de cabinerand)

5 reacties


Deutz-Fahr D 6007 C - Achteras probleem...

Hallo
mijn deutz remde slecht, dus heb ik de remmen opengemaakt omdat ik ban was dat deze versleten waren da was niet zo, eers links dat ging goed, alles afgespoten met remreiniger enz, toen rechts, maar toen ik de steekas eruithaalde viel er in de achteras iets, volgensmij is het de huls voor de sperdifferentieel diezegmaarop de 2e tandenrij van de steekas komt.
Die licht dus nu los in de as, hoe komt dat en hoe krijg ik m weer goed?.. Moet de zgn trompet eraf? Ik hoor graag gr.

14 reacties


Deutz-Fahr D 6007 C - verwarming

Holla mede tf ers

de cabine van mijn deutz 6007C wordt alleen verwarmd via de motor. alleen dit geeft weinig warmte ook als de trekker langere tijd aan het werk is. nu zat ik te denken aan een 12volt kachel in te bouwen achter het dashboard, wie kan mij advies geven over de aanshaf en inbouw van zoiets (is het veilig om te doen achter het dashboard

mvg deutz 6007

19 reacties


Deutz-Fahr D 6007 C - hef

Heb een deutz 6007C. maar de hef komt traag omhoog is dit normaal of gaat dat snel. voldoende olie in de achterbrug. driekwart vol

14 reacties


Deutz-Fahr D 6007 C - voorlader

Mede tractorfans
heeft er iemand ervaring met het opbouwen van een voorlader op een deutz 6007C. of heeft iemand er een opzitten. zou graag willen weten welke boutgaten er voor gebruikt moeten worden en hoe deze er op zit. eventueel foto`s

alvast bedankt

0 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz-Fahr machines