Foto van: Johny power

Deutz-Fahr D 6206

Foto’s
47
Video’s
2
Topics
4

Informatie over de Deutz-Fahr D 6206

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D 6206.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D 6206, gezamenlijk zo&apos;n 33.395 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz-Fahr D 6206 - Handelsbenaming van de D 6206 voor kentekenaanvraag RDW

Ik wilde mijn D 6206 registreren bij de RDW voor kentekenaanvraag, maar ik kan bij de handelsbenamingen de D 6206 niet selecteren. Hij staat er niet tussen. Hoe hebben jullie dit gedaan? Gr Gerwin

2 reacties


Deutz-Fahr D 6206 - Motorkap steun lengte en voet

Kan iemand me vertellen hoe de originele motorkap steun er uit ziet? Ik heb enkel een scharnier aan de kap, met enkele cm buis....

0 reacties


Deutz-Fahr D 6206 - Hydraulische Stuurbekrachtiging werkt niet

Hoi,
Mijn trekker heeft stuurbekrachtiging. Dit is zo'n systeem met een oliereservoir, pomp met een riem aangedreven en een cilinder aan de linker kant. Ik heb de trekker van mijn schoonvader in gebruik, en volgens mij heeft het nooit gewerkt. Iemand tips?

5 reacties


Deutz-Fahr D 6206 - Elektrische schema's

Beste,
We zijn bezig met een 6206 te restaureren maar de bekabeling is hier en daar los gekomen. De knipperlichten werken niet meer en de dashbord lichtjes kloppen niet. Er is ook een kortsluiting geweest waardoor misschien de stappenrelais en knipperlichtdoos defect zijn. Hebben jullie een schema voorhanden om dit aan te sluiten. Alvast bedankt.

1 reactie


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz-Fahr machines