Foto van: Deutz7807c

Deutz-Fahr D 7207C

Foto’s
52
Video’s
1
Topics
5

Informatie over de Deutz-Fahr D 7207C

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D 7207C.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D 7207C, gezamenlijk zo&apos;n 4.910 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz-Fahr D 7207C - Brandstoftank kapot door geroest

Hey!
Onlangs hebben we vastgesteld dat onze deutz 7207c nogal op een roestige plaatst heeft gestaan in het verleden ! Onze brandstoftank is hierdoor helemaal verroest ! This erger dan we dachten ! Binnen in zelfs ! 2dehands eentje vinden wordt zeer moeilijk hebben ze ons vertelt , heeft iemand hier een oplossing voor ? Beste lijkt ons om een nieuwe te late maken , maar dat we die dan plaatsen vooraan en niet meer achteraan zoals eerst (er is toch voldoende plaats onder het kabine)

Graag wat tips ?

Grts !

6 reacties


Deutz-Fahr D 7207C - Waar op letten aankoop deutz 7207c

Hey ,

Wij zouden morgen gaan kijken voor een deutz 7207c , ziet er langs de buite kant op foto netjes uit , hij zou 9000 uren hebben , en alles zou moeten werken (staat bij een officiële deutz garage) enigste dat ontbreekt is een achterruit (venster) maar deze had hij nog liggen , zoals ik al zij had hij 9000 uren , en we weten uit ervaring dat zo’n deutz tractors een revisie nodig heeft , de verkoper beweerd dan ook dat dit allemaal gebeurd is ! Dus nu de vraag ..... waar op letten ? Hoe kan je zien dat hij een revisie had ? Wat me bij 1 van de foto’s op viel is dat de cardan as nogal blinkt en ik bedoel dan het plaatje waar de as door zit (waar de bouten in moeten) kan dit een teken zijn van een probleem ? Of eerder van een revisie ?

Prijs is 5600 euro , maar we zouden eerder 5000 euro willen bieden ? Is dat haalbaar ??

Grts

Alvast bedankt !!

3 reacties


Deutz-Fahr D 7207C - transfair / stickers

Wie weet waar ik nog stickers kan bestellen van deutz 07.serie
of heeft iemand een perfecte afbeelding met maten dan laat ik ze wel maken.

3 reacties


Deutz-Fahr D 7207C - Geen stroom in dashboard

Ik heb laatst het dashboard opengehaald van onze tractor om de remlichtschakelaar te vervangen en daarvoor heb ik een stekker onder het dashboard los gemaakt. Nu wilde ik van de week alles weer in elkaar zetten maar ik krijg geen stroom in het dashboard. de stekker zit er goed in maar hij doet niks. ook niet starten op de startmotor. de accu is volgens mij vol.

weet iemand wat dit kan zijn? alvast bedankt

9 reacties


Deutz-Fahr D 7207C - Elektrisch probleem

Goedenavond allen,

Wij hebben thuis een probleem met onze Deutz.
Sinds een tijdje doen onze werklampen, achterlampen (lampen zijn allemaal vervangen) en ruitenwisser het niet meer. De knipperlichten, koplampen en spatbordverlichting doen het allemaal nog wel en alle zekeringen zijn ook nog in orde.

Nu ben ik net op zoek gegaan naar het probleem en heb het dak van de cabine gehaald om daar de draden te controleren. Ik ben erachter gekomen dat het een grote warboel van draden is die er in de afgelopen jaren bij zijn aangelegd door de dealer.
Heeft er iemand ervaring met zulke soort problemen of heeft er iemand tips over hoe te werk te gaan om het probleem op te lossen?

Alvast bedankt

15 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz-Fahr machines