Deutz-Fahr D30s

Foto’s
1
Video’s
1
Topics
3

Informatie over de Deutz-Fahr D30s

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D30s.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D30s, gezamenlijk zo&apos;n 3.858 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz-Fahr D30s - Wat betekent Olie in het luchtfilter?

Gisteren ben ik de nieuwe eigenaar geworden van een mooie Deutz D30. Mijn eerste kennismaking met de machine is erg positief. Toen ik het luchtfilter openmaakte zag ik dat er een flinke slok olie op de bodem van het luchtfilter ligt. Is dat iets om me zorgen over te maken of is dat gebruikelijk?

14 reacties


Deutz-Fahr D30s - zoek verstuivers

Hallo allemaal,ik ben in bezit van deutz d30 2 cyl van bj65 en ben op zoek achter de moeren waar ze de verstuivers mee vast zetten,ik bedoel als je de injectoren er uit haald zitten onderaan de verstuivers wel ik bedoel die moeren,die zijn gebarsten en verliest natuurlijk veel compressie hé.
Alvast bedankt

4 reacties


Deutz-Fahr D30s - Uitlaat opnieuw lakken

Hallo,
Ik wil graag de uitlaat van m'n Deutz opnieuw lakken. Ik zoek alleen geen spuitbus maar naar hittebestendige verf verkrijgbaar in een blik ( dus met de kwast.. ). Wie o wie kan me hierbij helpen daar ik niet meteen een blik verf kan vinden maar wel genoeg spuitbussen. Als iemand nog een tip heeft over een bepaald merk hoor ik dit graag.

Guy

27 reacties


Video’s

Foto’s

« Alle Deutz-Fahr machines