Foto van: Krissie

Deutz-Fahr KS 2.42

Foto’s
2
Video’s
0
Topics
1

Informatie over de Deutz-Fahr KS 2.42

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de KS 2.42.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de KS 2.42, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz-Fahr KS 2.42 - Ervaring demontage curvebaan

Hallo allen,

Momenteel probeer ik de Deutz Fahr KS 2.42 een soortvan 'grote beurt' te geven. Nu wil ik ook de curvebaan blootleggen om zo de ontbrekende arm weer terug te zetten en dit deel van de hark ook even goed schoon te maken.
Nu is mijn vraag, hoe demonteer ik de bovenkant van de onderkant?
De ene optie die ik zie is alles wat boven de curvebaan zit te demonteren, dus de stang waarmee hij aan de trekker hangt. Nu lijkt mij dit wel heel veel gedoe en daar heb ik de tijd niet voor.
De andere optie die ik zag was om de bouten in de buitenste schijf los te draaien. Ik denk dat het bovenste deel van de hark met die bouten aan het onderste deel vast zit. Wanneer ik die bouten los zou maken, zou ik het bovenste deel er dus gewoon vanaf kunnen heffen waardoor ik de boel kan schoonmaken/repareren.
Maar, kan dit ook. Ik heb op het kverneland download centre al gekeken, op de technische tekeningen van Kramp, maar ik weet niet 100% zeker of mijn 2e methode werkt, zonder dat ik hem kapot trek.
Heeft iemand dus ervaring met het blootleggen van de curvebaan bij een soortgelijke hark?
Alvast bedankt voor jullie reactie.

6 reacties


Foto’s

« Alle Deutz-Fahr machines