Fendt 310 LS(A)

Foto’s
616
Video’s
11
Topics
9

Informatie over de Fendt 310 LS(A)

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 310 LS(A).

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 310 LS(A), gezamenlijk zo&apos;n 110.895 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Oude trekker, hebben we er wel bij gehouden
Pluspunten
Wendbaar, 2 wiel aangedreven

Gebruikerservaring

Oude trekker, hebben we er wel bij gehouden

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt 310 LS(A) - Remcilinder blijft hangen na revisie

Goedendag allemaal,

Mijn hoofdremcilinders waren lek van mijn fendt 310 lsa, ik heb de rubbers van de zuigertjes vervangen en wou beginnen met onluchten wat niet lukte.

Remleiding weer losgeschroefd en erachter gekomen dat als ik mijn vingers op het gat hou de zuiger vacuüm trekt en het pedaal niet terug veert. Vinger van het gat af en de zuiger veert het pedaal weer omhoog.

Wou zou er aan de hand zijn? Er stroomt geen of nauwelijks remolie in de cilinder.

Mvg Herman

9 reacties


Fendt 310 LS(A) - Knipperend lichtje op dashboard oplossen.

Hallo allemaal,
Bij onze 310 knippers er bijna constant een rood lampje op het dashboard mij is verteld dat dit te maken heeft met voorgloeien maar ik heb geen idee waarom die dan zou moeten knipperen. Ook doet hij dit niet altijd maar wel zo'n 70% van de tijd. Zou iemand weten wat het precies inhoudt en vooral hoe ik het kan laten stoppen want wordt en ook wel een beetje moe van.

20 reacties


Fendt 310 LS(A) - Fendt 310/300 lsa frontaftakas

Hallo allemaal,
Ik heb een vraag over onze 310 maar dit kan ook gelden voor andere 300lsa trekkers. Het hendeltje waarbij je de aftakas aan/uit kan doen bij de rechter voorband heeft geen spanning meer en werkt niet meer. Hoe kan dit komen of hoe zou je dit kunnen maken.

5 reacties


Fendt 310 LS(A) - Fendt 310 LS (A)

Hoeveel fendt 310 ls zijn er gemaakt, en zijn er ook veel van in Nederland? het zijn volgens mij zeldzame trekkers en wij zouden er graag een willen hebben maar je kunt ze bijna nergens vinden.

51 reacties


Fendt 310 LS(A) - fendt farmer 310 lsa hoofdremcilinders

Momenteel bezig met een fendt 310 turbomatik waarbij de hoofdremcilinders kapot zijn , nu kan ik alleen maar cilinders vinden waarbij de toevoer en pers precies zijn omgedraaid . de diameter van de zuiger is 22mm , als ik kijk na een cilinder met een diameter van 19mm zijn de aansluitingen wel goed

, iemand hier ervaringen mee ?

3 reacties


Fendt 310 LS(A) - Vloeistof bijvullen voor stuur verstellen

Beste TF ers,

Op onze 310 kun je dmv een hendel het stuur verstellen, nu kunnen we het stuur niet meer verstellen. Iemand heeft mij gezegd dat je dan een bepaalde vloeistof moet bijvullen.
Zou iemand misschien weten welke vloeistof dit is en hoe je deze kunt bijvullen?

Bvd

2 reacties


Fendt 310 LS(A) - Wanneer reviseren fendt 310 turbomatik

Onze fendt 310 turbomatik heeft inmiddels al 17500 uur op de teler en met 17000 is et een voorlader op gezet het enege wat aan de trekker is veranderd is nieuwe hydroliekpomp bij 7000 uur en een paar wat accu's door de tijd heen verder niks en dat terwijl we hem kochten bij 3700 uur! Maar sinds we de voorlader er op hebben loopt vrij veel stroef is de trekker soms aan renovatie toe?

31 reacties


Fendt 310 LSA - Wat zijn de kosten nieuwe koppakking Fendt 310

Nu lekt mijn fendt 310 lsa motorolie bij de koppaking.Vraagje?...wat is hiervan de oorzaak en is er dan meer schade?...wat moet ik vervangen?....en de kosten incl loon en onderdelen?.....Iemand ervaring met deze oorzaak?...(Motorolie is mooi zwart).

alvast bedankt voor de reactie

21 reacties


Fendt 310 LSA - fendt 310 lsa gewicht

Hallo even een vraagje.
Weet iemand hoeveel een fendt 310 lsa weegt zonder gewichten? alvast bedankt 😉

17 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines