Fendt 312

Foto’s
826
Video’s
29
Topics
8

Informatie over de Fendt 312

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 312.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 312, gezamenlijk zo&apos;n 32.601 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt 312 - Luchtremmen de Factorij Fendt 312

Ik ben aan het denken om luchtremmen op men 312lsa '92 te leggen maar origineel is het blijkbaar moeilijk te vinden. De factorij levert ze ook maar heeft iemand daar ervaring mee ?

8 reacties


Fendt 312 - Verliest vermogen bij weerstand

Afgelopen week veel mest uitgereden met onze Fendt farmer 312 uit 1999. Echter verliest hij veel vermogen tijdens het bemesten. Hij zakt in toerental wanneer hij bijvoorbeeld een kleine helling op moet bemesten. Dit terwijl hij het vorig jaar makkelijk aan kon. Ook als test hem voor de mixer uitgeprobeerd en ook daar komt die niet verder dan 1800 toeren, wanneer de aftekas uit staat gaat die naar de 2400 toeren. Afgelopen weekend een nieuw brandstoffilter erop gezet, de leiding naar de dieseltank en de brandstofpomp schoon geblazen maar daar kwam niks uit.

Hebben jullie enig idee wat het kan zijn?

11 reacties


Fendt 312 - Hefarm plooit met maaier

Weet er iemand oplossing voor een hefarm die willicht te licht is voor een maaier van 3,4 met kneuzer de mijne is namelijk dubbel geplooid

65 reacties


Fendt 312 - Waar op letten als je een fendt farmer 311 of 312 wil kopen

Ik wil in de toekomst een fendt farmer 311 of 312 gaan kopen maar ik vroeg mij af waar je op moet letten bij de trekkers

2 reacties


Fendt 312 - Piepend-schurend geluid (remmen vooraan)?

Hallo allemaal,

We hebben een fendt farmer 312 gekocht afgelopen voorjaar hij is van bj 1997 en heeft een kleine 6000 uren op het ogenblik.
Nu hoor ik bij het rijden een schurend-piepend geluid, in versnelling als uit versnelling veel of weinig gas. Volgens mij komt het van de voorste remmen want als je remt veranderd het geluid en als je stilstaat is het weg. De tractor remt prima op voor en achterwielen. Weet er iemand wat hier het probleem kan zijn? Waar zitten de remcilinders voor vooraan? Kunnen de voorremmen ook uitgeschakeld worden? Ik heb geen foutcodes oid.
Owja als je er een heel eind mee gereden hebt zie je precies hittedamp opstijgen en ruikt de boel naar feredo ( remvoering, koppelingsmateriaal)

Kan iemand me bijstaan met wijze raad?

Alvast bedankt

9 reacties


Fendt 312 - Vierwielaandrijving

Hallo,

De laatste keer met inkuilen viel ineens de 4WD uit en gaat nu niet meer aan. Op het dashboard staat hij wel als ingeschakeld aangegeven, want het lampje brand wel gewoon.
Nu heb ik de lamellen al na gekeken maar deze zijn nog in goede staat.

Waar kan ik nu het best gaan kijken?

Groet

16 reacties


Fendt 312 - interieur schoonmaken trekker?

Hallo,

hoe kan ik het beste het interieur van mn fendt 312 schoonmaken? en dan bedoel ik het dak en de overige bekleding/stof in de cabine.

mvg Niek

33 reacties


Fendt 312 - standschakelaar

Ik heb twee rode ledjes gekocht voor op het dashbord van een fendt 312. Die zou ik wil schakelen met een schakelaartje. Ik zou willen wil spanning aftakken van de standschakelaar maar daar hangen een boel klemmen aan, dus vroeg ik mij af of dat er niemand een schema heeft van die schakelaar dat ik weet welke klem ik moet gebruiken?

alvast bedankt

4 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines