Foto van: CaseSound

Fendt 411

Foto’s
891
Video’s
22
Topics
11

Informatie over de Fendt 411

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 411.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 411, gezamenlijk zo&apos;n 120.470 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt 411 - Vervangen van Multiriem en v snaar airco en spanrol

Ik wil graag de multiriem spanrol en v snaar airco vervangen.
De 411 heeft een fronthef plus aftakas ook de flexibele koppeling wil ik vervangen.
Wie kan mij vertellen hoe ik dit het beste aanpakt
Alvast dankjewel

25 reacties


Fendt 411 - Wat is de overbrenging verhouding/ voorloop

Hoi,
Ik was benieuwd of de mx108 650/65r38 banden van onze mf op onze fendt 411 tms zouden passen. En welke maat voorbanden hierbij zouden passen, aangezien die wat grasmat vriendelijker zijn. Maar daarvoor moet ik de voorloop weten maar deze kon ik niet vinden in het mooie dikke boek van fendt. Misschien iemand die het weet of waar ik dit kan vinden.
Bedankt

4 reacties


Fendt 411 - Loadsensing persleiding schiet steeds los

Hoi,
Bij mijn fendt schiet steeds de persleiding uit de snelkoppeling. Van het voorjaar deed die dit nog niet. En nu wel iedere 5 balen. Ik heb het vrouwlijk en mannelijk deel al vervangen maar dit heeft het probleem nog niet opgelost. Het is ook niet dat er aan de leiding getrokken word want het gebeurt gewoon waneer ik recht rijd. De ene keer gebeurt het in het begin van de baal en de andere keer als de baal op de wikkeltafel word gelegd. Pers is trouwens een fusion 3 plus. Heb de lmb al gebeld die denken toch dat het de koppeling is wat ik gek vind aangezien ze allebei nieuw zijn, en de zelfde als eerst waarmee het in het begin wel goed ging.
Bedankt vast.

3 reacties


Fendt 411 - Opvoeren / chippen,

Ik heb een vraag ik vroeg me af of een 411 tms com 3 vijlig kan worden opgevoerd naar 135 pk? Hij moet bij ons voor de mchale fusion 3 plus dus daar komt hij net wat te kort met 115 pk. Dus het is vooral aftakas pk's die ik nodig heb. Voor het zwaardere trekwerk heb ik een mf 6270. En tot welk model is een 411 technisch gelijk? Ik weet dat een 415 een zwaardere achterbrug heeft maar is de vario wel het zelfde?
Dank voor de info

42 reacties


Fendt 411 - Hoe stroom voorzien voor Crawer Led-koplampen?

Ik heb het plan om op mijn Fendt 411 (bj 2001) de standaard koplampen te vervangen door Crawer LED-koplampen met LED-ring als stadslicht (Crawer CR-3020). De koplamp kan plug-and-play worden aangesloten door de stekker, maar de LED-ring moet apart worden aangesloten via twee kabels. Nu vroeg ik mij af waar ik stroom moet halen zodat de LED-ring stroom krijgt als de motor draait? Kabels beginnen trekken vanuit het dashboard of ergens anders? Iemand een idee?

30 reacties


Fendt 411 - B stijl loshalen cabine

De Fendt 411, bouwjaar 2000 heeft een storing bij de zwaailamp. Hiervoor moet ik bij de verbinding wezen die achter de B stijl aan de linkerkant van de cabine zit. Hoe haal ik die plastic kap aan de binnenkant van de cabine eraf? Gr. Rick

1 reactie


Fendt 411 - Hoe pas ik de overdruk het best aan

Dit is een fent 411 vario bj 2001 en heeft soms wat mindere presraties soms als je hier op de zware klei heel zwaar trekt dan draaien de banden opeens niet meer hoe los ik dit probleem op

18 reacties


Fendt 411 - Ik heb n fendt 411 farmer mn vraag is hoe zit de aansluiting van de voor werklampen schakelaar die is namelijk doorgebrand maar. weet niet

Kun je mij helpen
Of n foto sturen
Fendt 411 - Ik heb n fendt 411 farmer mn vraag is hoe zit de aansluiting van de voor werklampen schakelaar die is namelijk doorgebrand maar. weet niet waar al die kabels in de nieuwe stekker moeten

12 reacties


Fendt 411 - aansluitschema zwaailamp

Kan iemand mij vertellen wat het aansluitschema van de zwaailamp is van een Fendt 411 vario (bj 2000) want als ik op de schakelaar druk gaat het controle lampje dat erop zit oranje branden, maar bij de zwaailamp gebeurd er niks.

Groeten Rick

6 reacties


Fendt 411 - hoeveelheid koudemiddel in aircosysteem

Hallo,
weet iemand precies hoeveel gram koudemiddel er in het aircosysteem moet van 411 vario.
alvast bedankt.
gr van theo

8 reacties


Fendt 411 - Kopen of niet?

Wat zijn jullie ervaringen met de 400 reeks ?

114 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines