Foto van: MMaarten

Fiat 480

Foto’s
64
Video’s
1
Topics
5

Informatie over de Fiat 480

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 480.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 480, gezamenlijk zo&apos;n 3.250 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fiat 480 - Hydraulische ventielen opbouwen op fiat 480

Ik zou graag op mijn fiat 480 een hydraulisch bediend ventiel opbouwen mag enkel werkend zijn maar mag ook zeker dubbelwerkend zijn.

Ik neem aan dat ik hier een soort van doorstroomventiel voor nodig heb? Of weet iemand waar ik deze kan vinden?

Mvg Robin

2 reacties


Fiat 480 - Waar kan ik mijn hef ventiel vinden vermoedelijk is deze lek

Hallo mensen,

mijn fiat 480 heeft een stotterende hef
nu heb ik mijn hef cilinder al gerepareerd alleen stottert hij nog steeds op naar stap 2 dus
stap 2 is voor mij het hef ventiel alleen heb ik geen idee waar ik dit kan vinden en zomaar iets los halen vind ik ook weer zowat kan iemand mij vertellen waar ik het ventiel kan vinden?

met vriendelijke groet jasper

0 reacties


Fiat 480 - Piepende Lift, als olie warm is

Beste

Ik heb de hydraulic pomp van mijn Fiat 480 vervangen, omdat mijn lift piepte en de pomp gaf ook minder druk. Dit heeft het probleem niet opgelost. Als ik mijn lift een 1 uur op hoge toeren gebruik (bv: bij het maaien) dan zakt deze telkens een beetje en stijgt dan terug. Als dit gebeurt maakt hij een luid piepend geluid. Ik heb de filter er al eens uitgehaald maar dit maakte geen verschil. Heeft iemand misschien hier een oplossing voor?

Groeten

Remi

4 reacties


Fiat 480 - special

Hoi,

een Fiat 480 Special staat te koop. Wanneer ik deze google kom ik uit in Pakistan. Is dit nu een echte Fiat of een versie voor de pakistaanse markt. Ik begreep dat het dan om een mindere kwaliteit tractor ging... Of maakt dat niet uit.

Bedankt voor je reactie

5 reacties


Fiat 480 - Raar geluid uit versnellingsbak.

Hallo allemaal,

Vandaag was ik met onze Fiat 480 aan het wiersen (harken), na 3 uur bezig te zijn geweest begon de trekker af en toe een raar geluid te maken, een soort schurend geluid. Dit was maar minimaal, dus ben ik door gereden. Nog geen 5 minuten later begon de trekker nog meer lawaai te maken. Het leek alsof het uit de versnellingsbak kwam. Het is een soort tikkend en ratelend geluid.
Toen ik hem in zijn vrij zette, en de koppeling los liet, kwam er weer geluid uit de versnellingsbak, en had de trekker de neiging om verder te rijden.
Als ik hem weer in de 4e versnelling zette, en de koppeling los liet, begon de trekker een klein beetje te gillen en het gas nam af en kwam er weer lawaai uit de versnellingsbak.In zijn achteruit leek het goed te gaan, maar toch weer hetzelfde geluid. Ik ben toen gestopt met wiersen en voorzichtig naar huis gereden in de 5e versnelling, met aardig wat gas, en af en toe de koppeling intrappen kon ik thuis komen.

Daarna met een andere trekker verder gaan wiersen..

Weet iemand wat er aan de hand is?

Groetjes Rob.

13 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fiat machines