Foto van: MMaarten

Fiat 480

Foto’s
55
Video’s
1
Topics
3

Informatie over de Fiat 480

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 480.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 480, gezamenlijk zo&apos;n 3.250 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fiat 480 - Piepende Lift, als olie warm is

Beste

Ik heb de hydraulic pomp van mijn Fiat 480 vervangen, omdat mijn lift piepte en de pomp gaf ook minder druk. Dit heeft het probleem niet opgelost. Als ik mijn lift een 1 uur op hoge toeren gebruik (bv: bij het maaien) dan zakt deze telkens een beetje en stijgt dan terug. Als dit gebeurt maakt hij een luid piepend geluid. Ik heb de filter er al eens uitgehaald maar dit maakte geen verschil. Heeft iemand misschien hier een oplossing voor?

Groeten

Remi

4 reacties


Fiat 480 - special

Hoi,

een Fiat 480 Special staat te koop. Wanneer ik deze google kom ik uit in Pakistan. Is dit nu een echte Fiat of een versie voor de pakistaanse markt. Ik begreep dat het dan om een mindere kwaliteit tractor ging... Of maakt dat niet uit.

Bedankt voor je reactie

5 reacties


Fiat 480 - Raar geluid uit versnellingsbak.

Hallo allemaal,

Vandaag was ik met onze Fiat 480 aan het wiersen (harken), na 3 uur bezig te zijn geweest begon de trekker af en toe een raar geluid te maken, een soort schurend geluid. Dit was maar minimaal, dus ben ik door gereden. Nog geen 5 minuten later begon de trekker nog meer lawaai te maken. Het leek alsof het uit de versnellingsbak kwam. Het is een soort tikkend en ratelend geluid.
Toen ik hem in zijn vrij zette, en de koppeling los liet, kwam er weer geluid uit de versnellingsbak, en had de trekker de neiging om verder te rijden.
Als ik hem weer in de 4e versnelling zette, en de koppeling los liet, begon de trekker een klein beetje te gillen en het gas nam af en kwam er weer lawaai uit de versnellingsbak.In zijn achteruit leek het goed te gaan, maar toch weer hetzelfde geluid. Ik ben toen gestopt met wiersen en voorzichtig naar huis gereden in de 5e versnelling, met aardig wat gas, en af en toe de koppeling intrappen kon ik thuis komen.

Daarna met een andere trekker verder gaan wiersen..

Weet iemand wat er aan de hand is?

Groetjes Rob.

13 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fiat machines