Fiat 715 5L

Foto’s
25
Video’s
0
Topics
11

Informatie over de Fiat 715 5L

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 715 5L.

Ervaring

Er is één lid die 40 draaiuren ervaring heeft met deze machine. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fiat 715 5L - Stottert bij hoog toerental

Hallo

Bij mijn fiat heb ik al zolang ik de trekker heb dat de trekker bij hoog toerental begint te stotteren. Als je dan gas terug neemt is het weer over. Nu is het hele brandstofsysteem, dus van tank tot aan opvoerpomp vervangen en al tig keer schoongemaakt maar zonder resultaat.

Kan het wezen dat de brandstofpomp (bosch lijn 4cil) inwendig lek is en dat deze daarom druk verliest?

Ik hoop dat jullie mij hier mee verder kunnen helpen

31 reacties


Fiat 715 5L - Koppeling grijpt niet aan

Hallo,

Ik heb de koppeling vervangen van mijn fiat en er dus nu een gereviceerde weer ingezet. Nu is alleen het probleem dat de druklager niet bij de drukvingers komt waardoor ik dus nogsteeds niet kan koppelen. Alleen als ik de stel as helemaal uitdraai kan ik net koppelen maar werkt de dubbele koppeling niet.

Het lijkt net alsof dat de koppeling nog een centimeter of 1 a 2 naar voren moet komen. Maar dit is allemaal een vaste maat waar je niks aan kunt verstellen. Dus weet iemand wat dit kan zijn? Heb namelijk weinig zin om de boel weer los te trekken.

Mvg Remko

9 reacties


Fiat 715 5L - Verstuivers smerig . .

Hallo

Ik heb bij mijn fiat last dat als je vol gas rijd de trekker begint te haperen. Nu zijn de filters al vervangen en het leidingsysteem + tank zijn schoon. Dus zocht ik het bij de verstuivers. Maar nu ik de verstuivers eruit haalde viel mij op dat deze helemaal onder de olie/dieselolie zaten en dat ze helemaal onder het koolgruis zaten.

Nu is mijn vraag dus? Hoort het zo dat die dingen zo smerig zijn?

Trekker start verder wel goed. Hij heeft wel wat carterdruk maar hij gebruikt "haast" geen olie.

7 reacties


Fiat 715 5L - Motor wil nog niet rond met dikke accu

Hallo,

Ik heb met mijn fiat dat als het koud is de motor slecht rond wil. Nu had ik er eerst een (dacht ik) te kleine accu op van 100 amp met 860 EN. Nu was ik zat dat ik aldoor de snelstarter er aan moest leggen dus heb ik gelijk maar een hele dikke accu gekocht van 135 amp met 1000 EN. Nu zeiden ze dat die sterk genoeg was om een grote 6 cil rond te kunnen trekken. Nu echter wil de motor van mijn fiat (4 cil en 5 liter) nog steeds slecht rond als het koud is dus moet de starthulp er weer bij te pas komen.

Nu is dus mijn vraag: is de motor nou zo supper zwaar dat er een nog grotere accu in moet of ligt het aan de startmotor of iets anders.

Alvast bedankt

Groet: ford3000case745

27 reacties


Fiat 715 5L - Olie druk laag met warme motor

Hallo

ik heb met mijn fiat last dat als de trekker goed warm is de olie druk stationair nog onder de helft van het metertje zit en volgas wel gewoon 3 kwart en spettert hij ook wat olie uit de carter ontluchting. nu is het zo dat als de motor niet zo warm is dat de olie druk op zijn hoogste zit, maar dat is logisch ivm olie dikte maar hij spettert dan ook geen olie. verder start de trekker wel zeer goed en gebruikt hij ook geen olie.

zou het erg zijn om hier door mee te rijden? (hij word dagelijks gebruikt namelijk)

14 reacties


Fiat 715 5L - Werking en techniek van de Ampicouple

Hallo

Op mijn Fiat zit of zat (tis maar net hoe je het bekijkt) een ampicouple waar de hendel afgehaald is. Nu zag ik op het internet dat ze vaak kapot gingen maar nu wil ik dat eigenlijk weer in ere herstellen en dus weer maken.

Maar nu is de vraag:
- wat doet het nu eigenlijk?
- hoe werkt het?
- waar vindt ik onderdelen?

Mvg Remko Tamminga

5 reacties


Fiat 715 5L - Aankoop motor defect

Goedendag

Ik kan een Fiat 715 5L 2wd kopen
Met een motor defect wordt gezegd dat distributie tandwiel kapot dus zal wel meer aan de hand zijn
Nu is de vraag zijn deze zeldzaam
En wat is ongeveer de waarde van een 715 5L die gewoon draait

22 reacties


Fiat 715 5L - onderdelen

Waar kun je onderdelen bestellen voor een fiat 715?

2 reacties


Fiat 715 5L - Stuurbekrachtiging Fiat 715-5L

Ik ben in het bezit van een Fiat 715-5L waar een later opgebouwde stuurbekrachtiging op zit. Deze bekrachtiging werkt niet goed, gaat pas wat doen nadat er een behoorlijke uitslag is gemaakt, ik betwijfel of de goede olie erin zit wie weet wat hiervoor doorgaans werd gebruikt ? ATF ? Verder is iedere suggestie omtrent een mogelijke andere oorzaak is welkom.

15 reacties


Fiat 715 5L - Fiat 715-5L

Wie kan mij helpen aan de officiele afstelling van schuifpennen van de drukgroep van een Fiat715-5L, dit zijn de pennen tussen de aandrijvingsplaat en de aftakasplaat in de drukgroep. Voor de Italiaanse Fiats is dit 1,5-2mm, echter de 715-5L is van Someca Marseille daar heb ik geen gegevens van.

2 reacties


Fiat 715 5L - radiator

Hallo, weet iemand mij een radiator voor mijn someca 715-5l
dank u

2 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fiat machines