Foto van: stijn-de-bock

Fiat 750

Foto’s
49
Video’s
3
Topics
6

Informatie over de Fiat 750

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 750.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de 750, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fiat 750 - Problemen met hef, en positie regeling

Beste mede forum gebruikers,

De afgelopen tijd heb ik te maken met een stuiterende hef, oftewel als de trekker uit staat blijft de hef mooi op positie enkel bij starten blijft hij continu de hoogte regelen in de hoogste stand.

Heb inmiddels het forum door gelezen en daar werd veelal gesproken over lekke kering van de hefzuiger. Inmiddels heb ik het regelblok er af gehaald, alle interne rubbers vervangen inclusief de keering van de hefzuiger.

Bij montage de cylinderbus bekeken en die is mooi glad. Na alles gemonteerd te hebben doet hij nu exact het zelfde. Met de tractor uit behoud hij zijn hef positie, met draaiende motor blijft de hef springen met een beetje gewicht er in.

Wie kan mij helpen? Aangezien alle keeringen vervangen zijn ben ik een beetje door de ideeën heen.

Alvast bedankt voor het mee willen denken.

2 reacties


Fiat 750 - Handboeken en verschil met 750 special

Beste TF’ers,

Onlangs heb ik een Fiat 750 gekocht. Is er iemand die hier Nederlandse of Engelse onderhouds- en werkplaatsboeken van heeft? Op de site tracteurs.someca.free.fr/750.html/ heb ik ze al gevonden, maar deze zijn in het Frans. Nu kan ik wel goed Fries, maar Frans is van een ander kaliber 😉

Als ik heel goed op het plaatwerk van de trekker kijk lijkt het net of er ook een ‘special’ sticker op heeft gezeten. Is er ook iemand die het verschil weet tussen een 750 en een 750 special? Zover ik het kan vinden op internet lijkt het enige verschil wel dat de special 2 pk meer heeft. Maar wellicht zijn er meer verschillen.

Ik ben benieuwd naar de reacties 😀

17 reacties


Fiat 750 - Past de frontgrill van een fiat 750 op een 850

Kan iemand me met zekerheid zeggen ofdat de frontgrill van een 750 op een 850 past
Bedankt

1 reactie


Fiat 750 - welke olie

Ik heb een fiat 750 gekocht die al een paar jaar stil stond en wil alle olie vernieuwen,welke olie moet daarin,achterbrug,versnellingsbak,hydrauliek ? graag berichtje
mvg Rudy

3 reacties


Fiat 750 - keringen

Hallo ik heb een fiat gezien die al 11 jaar stil stond ik wel hem misschien mijn vraag was of de keringen na een tijdje beginnen te lekke is het verstandig om zo iets te kopen?

3 reacties


Fiat 750 - koppeling

Wie weet meer hoe een koppeling er uit ziet van een 750 dt ,en wat ze kost om te vernieuwen ?
t schijnt dat dit een sterkoppeling is ! en een dubbele koppeling is !

1 reactie


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fiat machines