Foto van: maikjohndeere

Fiat F100

Foto’s
432
Video’s
13
Topics
15

Informatie over de Fiat F100

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de F100.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de F100, gezamenlijk zo&apos;n 33.218 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fiat F100 - Klopt het dat de boit bij de F100 rap versleet als die hard moet trekken?

Ik weet een mooie Fiat F100 staan en zou die wel willen kopen. Maar ik heb horen zeggen dat er rap problemen zijn aan de transmissie als die hard moet trekken. De boit zou kapotgetrokken worden.
Zou iemand hier meer info over willen geven, of dat klopt of niet?

Alvast bedankt

9 reacties


Fiat F100 - Hoe cultuurwielen eraan maken met GS systeem

We hebben GS systeem om een cultuurwiel met binnenplaat naast een brede band te monteren. nu gaat een kant vaak wat slingeren en los tenslotte. moeten de cultuurwielen er met de holle kant of bolle kant tegenaan? of kan ik gewoon geen 40 km/u rijden ?

39 reacties


Fiat F100 - Koppeling maakt raar geluid bij aangrijpen

Bij onze fiat maakt de koppeling een raar geluid, een soort van gekraak. het is op de moment dat hij aangrijpt tot je hem volledig hebt losgelaten maakt die het rare geluid. verder doet hij nog wel gewoon zijn werking maar het klinkt niet zo gezond. weet iemand wat dit kan zijn en hoe je het moet oplossen?

7 reacties


Fiat F100 - Verkeerde verhouding nieuwe wielen

Ik heb onder mijn fiat f100 nieuwe wielen zitten, met achteraan 650/65r38 en vooraan 540/65r28. als we nu de vierwielaandrijving afzetten voelen we dat de verhouding niet klopt. welk is dan de juiste verhouding voor deze maat achterbanden of deze maat voorbanden?

7 reacties


Fiat F100 - Ik zoek andere velgen of banden

Ik zou graag bredere banden hebben op onze fiat. nu ligt er achteraan 520 en voor 380. ik zou graag achter naar 650 gaan en voor naar 540. dit gaat niet op de velgen die we nu hebben. ik ben al een tijdje opzoek naar velgen die zouden passen maar deze zijn blijkbaar zeer moeilijk te vinden met de juiste steek (achter 152/205/8 en voor 290/330/8) weten jullie iemand die deze heeft staan (met of zonder banden) of bedrijven die velgen maken eventueel? of zou een 650 te breed zijn en een 600 beter? ik houd alle optie's open!

9 reacties


Fiat F100 - Hefinrichting werkt niet

Hallo Tractorfans,

De hefinrichting van mijn F100 werkt niet, gebruik deze niet zo vaak (staat meestal voor de kipper) en kwam er zo pas achter. Heb een mechanisch bediende hef en de hef reageert helemaal niet op het heen en weer schuiven van de hendel maar blijft omhoog staan. Enige manier om de hef naar beneden te krijgen is via de "snel knop" die gebruikt wordt bij het ploegen waarna ook het sper differentieel inschakelt. De hef zakt vervolgens naar het laagste punt, als ik vervolgens de normale bedieningshendel maar een beetje verschuif dan gaat de hef meteen weer naar het hoogste punt.
Heef iemand een idee waar dit aan kan liggen of wat er aan de hand kan zijn?

2 reacties


Fiat F100 - Fiat F100 - Aftakas

Hallo
De aftakas van mijn F100 draait door ook als deze uitgeschakeld is (bij veel weerstand stopt de aftakas wel). Bij het aankoppelen van werktuigen moet de trekker uit en werktuigen die redelijk licht draaien gaan meedraaien. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn en hoe het verholpen kan worden?
Alvast dank!

23 reacties


Fiat F100 - Vooras, lagers aandrijving en kroonwiel stuk

Aandrijvingsas, lagers en kroonwiel stuk. Weet er iemand waar ik deze stukken tweedehands kan vinden? Of eventueel een complete vooras?

4 reacties


Fiat F100 - Start soms niet/slecht

Hallo,

Onze Fiat F100 start af en toe niet of slecht. Het klinkt haast alsof de accu leeg is, maar soms slaat hij na een paar keer starten wel opeens aan.

De ene keer klikt de startmotor in het begin alleen en soms draait de motor (te) langzaam rond.

De Accu en dynamo zijn al gecheckt en de laatste is nog redelijk nieuw.

Weet iemand wat dit kan zijn? Ik zat misschien te denken aan een slechte startmotor?

21 reacties


Fiat Winner F100 - Contact wordt warm

Sinds kort hebben wij een Fiat Winner in gebruik.
Het valt mij op dat na gebruik de contact sleutel ontzettend heet is. Wat zou dit kunnen zijn?
Koppeling trapt zwaar, in een trekkertest staat dat de pedaalkracht slechts 10 kg is maar volgens mij is dit veel meer. Kun je dit ook instellen en hoe doe je dat dan.
Bedankt alvast voor de antwoorden.

18 reacties


Fiat F100 - hydroliek en onderhoud

Wij hebben een fiat f100 als hobbyboer. een 2 jaar geleden aangekocht. hydroliek draait niet onder volle belasting . dacht zal de hydro olie vernieuwen en de filter. is de bakolie samen of apart. kan er iemand me uitleggen hoe en waarop letten?
alvast bedank

14 reacties


Fiat F100 - Fiat f100 deursleutel

Hallo,
Weet iemand toevallig de code om een deur sleutel voor een Fiat F100 te laten snijden?

Alvast bedankt

14 reacties


Fiat F100 - brandstofverbruik

Wat is het brandstofveruik van een fiat f 100

91 reacties


Fiat F100 - RALnr. chasis Fiat Winner

Kent iemand de RAL-nummer van de chasis kleur van de fiat winner's (specifiek Fiat Winner F 100, 1995) ?

7 reacties


Fiat F100 -

Mijn fiat f100 geeft een fout code over de potmeter van de werkdiepte weet iemand deze zitten en weet die ook of deze zelf te vervangen is of toch best even naar de dealer rijden

2 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fiat machines