Guldner Spessart

Foto’s
51
Video’s
0
Topics
8

Informatie over de Guldner Spessart

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Spessart.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Spessart, gezamenlijk zo&apos;n 10.900 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Gebruikerservaring

Hobby matig

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Guldner Spessart - Guldner Spessart

Hallo ,ik heb een Guldner Spessart en ben op zoek naar een complete stoel, wie kan mij daar aan helpen?

1 reactie


Guldner Spessart - voorgloeien Guldner spessart

Beste tractorfan leden.
Ik heb een spessart met gloeispiraal in de inlaat. Gaat deze in werking op de start trekschakelaar? weet iemand hier wat over? Heb net een nieuwe trekschakelaar gemonteerd en deze heeft 4 aansluitpolen waarvan 3 werkelijk zijn aangesloten. Ik heb ook hier en daar wat doorgemeten en het lijkt ook naar het blauwe instrument paneel lampje te gaan. Wie weet hier wat meer van?

3 reacties


Guldner Spessart - Speling op de achterwielen.

Hallo ik heb een guldner spessart en die heeft erg veel speling op de achterwielen. Als ik aan de buitenkant sta van het wiel en druk er hard tegen aan zit er weg veel speling op. Die is een zo Achterbrug. Kun je deze speling binnenin oplossen op de een of andere manier door en op te stellen ofzo? Of op een andere manier? Alvast bedankt voor de reacties mvg marwin

4 reacties


Guldner Spessart - waar voor is dit.

Hallo ik heb een gulner spessart opgehaald van het weekend. nu viel mij op dat boven op de motor een soort kleine klepje ofzo zit waar is dit voor. kijk voor een foto op mijn profiel of onder guldner spessart. alvast bedankt.

25 reacties


Guldner Spessart - meer informatie over guldner A2KS

Hallo ik heb vanmorgen een guldner A2KS gekocht nu weet ik helemaal niks over deze trekkers. de trekker die ik gekocht heb is een opknapper. ik ben bekend met deutz trekkers maar dus niet met guldners weet iemand hier wat meer over en vooral over dit type.

11 reacties


Guldner Spessart - moter olie

Welke moter olie is geschikt voor Guldner A2K 15?

6 reacties


Guldner Spessart - motor olie

Welke motor olie is geschikt voor guldnerA2K 15??

1 reactie


Guldner Spessart - scheurtje in cilinderkop

Hoi, er zit een klein scheurtje in een van de cilinderkoppen. Is dit te repareren, of moet er een nieuwe op. En waar kan ik die dan halen.

6 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Guldner machines