Foto van: erik9831

Hako onbekend

Foto’s
32
Video’s
0
Topics
6

Informatie over de Hako onbekend

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de onbekend.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de onbekend, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Hako onbekend - Weet iemand hoe ik de druklager kan vervangen

Hoe moet ik de druklager van de koppeling vervangen

0 reacties


Hako onbekend - Olie van de moror

Ik heb een hako zitmaaier met een 13,5 pk motortje ik heb vorig jaar de olie nagekeken en er zat nog genoeg en heb daarna nog een paar uur gereden ik heb nu 3 maand later weer gekeken en alle olie is er af weet iemand hoe dit kan zuipt de motor het zelf op? Of lekt het er langzaam uit? Er was geen olie vlek te zien.

2 reacties


Hako onbekend - Motor wil niet uit

Ik heb een hako trekkertje met een 13,5 pk motor alleen het motortje wil niet meer uit hij begint heel sloom te lopen maar slaat niet af doe nu benzine kran diht weet iemand een oplosing

6 reacties


Hako onbekend - Hako hydrostaat kapot HULP GEZOCHT

Hallo iedereen, vraagje, ik heb een minitrekker 'Hakotrac 3800D hydrostaat'. Motor werkt perfect etc maar als ik het gaspedaal induw, komt die niet vanzelf terug, of toch heeeeel traag, zoals ik al zei is het dus een hydrostaat. Dit is redelijk ambetant want hierdoor werkt de rem ook niet aangezien hij vanzelf gas blijft geven, de enige manier om te stoppen is om de pedaal handmatig achteruit te trekken, weet iemand wat dit is? Of iemand die mij kan helpen?

Alvast Bedankt & Met vriendelijke groet

Sam

5 reacties


Hako onbekend - Hako 3800D onderdelen en informatie gezocht

Hallo iedereen, zoals jullie waarschijnlijk al kunnen zien ben ik nieuw hier op dit forum. Ik ben van plan de Hakotrac 3800D (VW Golf 1600cc diesel) 2dehands aan te schaffen, 38 pk. maar ik vind nergens onderdelen van De Hakotrac. Ik zoek hydraulische snelkoppeling, nieuwe banden met dieper profiel ( nu gazonbanden) etc. Worden deze onderdelen nog gemaakt of zijn de meeste onderdelen universeel? Zoals bv een nieuw stoeltje? Ook is er wat roest op de deuren van de cabine
(motorisch volledig in orde) is dit makkelijk te vervangen oid? En als laatste vraag, kan de ploeg van mijn motoculteur ( honda f 450) op het hefsysteem van een mini trekker en is 38pk genoeg om te ploegen?? Heeft iemand nog tips of advies?

Alvast Bedankt en met Vriendelijke Groeten
Sam de tractor leek 😄

1 reactie


Hako onbekend - Compleete achterhef

Hallo, ik ben bart en ben nieuw op dit forum, ik heb dit weekend een hako 1 cil diesel trekkertje gekocht. hier zit wel een voorbereiding op voor een achterhef maar deze zit er niet op. dus ook de hef armen niet. kan iemand mij hier aan helpen?? of is dit er uberhaubt nog?

5 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Hako machines