Foto van: robbin lamers

Hanomag Robust 900

Foto’s
96
Video’s
2
Topics
2

Informatie over de Hanomag Robust 900

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Robust 900.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Robust 900, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Achteraanzicht
Zijaanzicht

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Hanomag Robust 900 - Heeft plotseling blauwe rook(na 3-4 weken stil gestaan te hebben en loopt op 5 of minder cilinders.

Toen ik vanmorgen mijn trekker weer eens starte na 4 weken was de rook blauw. dat is normaal ook zo de eerste 5 minuten maar nu bleef het blauw. toen ik na 10 min gas gaf liep hij maar op 5 van de 6 cilinders. ik heb alle verstuivers na gedraait. toen ik hem opnieuw wou starten kwam er water bij de opvoerpomp vandaan. toen ik ze nog een keer bijlangs draaide en opnieuw starte was er ineens een knal en stond de krukas in 1 keer stil(toen liep hij nog niet). nu durf ik hem niet weer te starten. maar weet iemand wat het probleem is? ik hoor het graag.
mvg..

12 reacties


Hanomag Robust 900 - Welke banden? maximale hoogte

Goedendag

Ik heb een hanomag robust 900. Nu wil ik er andere banden op maar weet iemand toevallig welke banden er maximaal onder de spatborden past? Er zitten nu taurus 18.4 - 30 onder maar wil michelins.

Alvast bedankt

4 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Hanomag machines